ΚΙΑΤΟ: Δημότες βρέθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ και αποδοκίμασαν τη δημοτική αρχή! -Ποιοι ψήφισαν θετικά και ποιοι αρνητικά για τις αυξήσεις! -Συζητήθηκε η στάση των Σαρχάνη και Αλεξόπουλου…

“Βαθιά” το χέρι στην τσέπη θα βάλουν οι Σικυώνιοι πολίτες από το 2023 καθώς έρχονται αυξήσεις “φωτιά” στα δημοτικά τέλη! Την στιγμή μάλιστα που στο δήμο Κορινθίων δεν θα υπάρξει κάποια αύξηση στα δημοτικά τέλη, οι Σικυώνιοι θα πληρώσουν αυξήσεις περίπου 80% ή και περισσότερο!!!

Με ψήφους 12 ΥΠΕΡ των συμβούλων της δημοτικής αρχής του Σταματόπουλου (η μία συμβούλου μειοψηφίας) αλλά και 12 ΚΑΤΑ της αντιπολίτευσης και ενός στελέχους της δημοτικής αρχής οι αυξήσεις πέρασαν!!!

Συζήτηση …με τις ώρες!

Το θέμα με τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη τελικά συζητήθηκε από την αρχή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και όχι προς το τέλος …που αρχικά προοριζόταν!

Η συζήτηση λοιπόν ξεκίνησε στις 19:30 και ολοκληρώθηκε στις 23:00 περίπου το βράδυ της Δευτέρας

Ο Σαρχάνης ψήφισε ΝΑΙ!

Προκαλεί εντύπωση η στάση που κράτησε ο Κ.Σαρχάνης, επικεφαλής συνδυασμού της μειοψηφίας!!! Ψήφισε ΥΠΕΡ των αυξήσεων, όπως ήταν και η θέση της δημοτικής αρχής του Σταματόπουλου!!!

Ο Αλεξόπουλος ψήφισε ΟΧΙ

Προκαλεί επίσης εντύπωση η στάση του στελέχους της δημοτικής αρχής και προέδρου του λιμενικού ταμείου Σικυωνίων Β. Αλεξόπουλου. Ενώ η θέση της δημοτικής αρχής ήταν ΥΠΕΡ των αυξήσεων ο Β. Αλεξόπουλος ψήφισε ΑΡΝΗΤΙΚΑ, συντάχθηκε δηλαδή με την στάση που κράτησαν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας!

Ξεσηκώθηκαν οι πολίτες στη συνεδρίαση του ΔΣ

Πλέον συμβαίνει και αυτό! Οι αντιδράσεις των κατοίκων του δήμου Σικυωνίων φαίνονται πλέον ΚΑΙ ΣΤΙΣ συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου!

Περίπου 30 με 40 άτομα βρέθηκαν στη συνεδρίαση της Δευτέρας και ουσιαστικά αποδοκίμασαν την δημοτική αρχή για τις αυξήσεις αυτές. Ο Σταματόπουλος και οι συνεργάτες του ένιωσαν άβολα γιατί δεν έχουν συνηθίσει έως τώρα αντιδράσεις πολιτών την ώρα του δημοτικού συμβουλίου.

Οι αυξήσεις τελικά πέρασαν και η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου είναι πλέον …με την πλάτη στον τοίχο!

Με τους πρώτους λογαριασμούς που θα φτάνουν στους Σικυώνιους πολίτες …θα αρχίσουν τα όργανα γιατί τόσα χρόνια ο Σταματόπουλος και οι συνεργάτες του δεν έκαναν τίποτα για να μην έρθουν οι πολίτες τώρα σε αυτή τη δύσκολη θέση!

Κ.Ν