ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πρόβλημα με το νερό -Ολοκληρωτική καταστροφή στις καλλιέργειες επιτραπέζιων σταφυλιών…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Σοβαρότατο αναδεικνύεται για την Κορινθία το πρόβλημα με το νερό, όπως προκύπτει από έγγραφο που αυτοδιοικητικοί και συνεταιριστές από την Δ.Ε. Ασσου – Λεχαίου κοινοποιούν -μεταξύ άλλων και- προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο εν λόγω έγγραφο, που απευθύνεται προς τον Δήμο Κορινθίων, ενώ κοινοποιείται επίσης προς τους βουλευτές Κορινθίας και στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας, γίνεται λόγος για σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή στις καλλιέργειες επιτραπέζιων σταφυλιών στην πιο πάνω περιοχή, ενώ ευθύνες για την κατάσταση αυτή επιρρίπτονται στον ΑΟΣΑΚ (Αρδευτικός Οργανισμός Στυμφαλίας Ασωπού Κορινθίας).

Γνωστοποιείται επίσης στο ίδιο έγγραφο -που υπογράφουν οι Χρήστος Μερκούρης πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ασσου, Ανδρέα Πούλος πρόεδρος Λεχαίου, Δημήτρης Κελάμης πρόεδρος Περιγιαλίου, Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος πρόεδρος Ασσου και Βασίλης Ανδριανόπουλος πρόεδρος Κάτω Ασσου- ότι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, προγραμματίζεται “ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, του αγροτικού αλλά και του αστικού πληθυσμού της περιοχής στο κλειστό γυμναστήριο Λεχαίου” για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων…”