ΚΙΑΤΟ: “Κόβουν” σήμερα το νερό στο Α. Διμηνιό …το οποίο κάνει μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας!

(01:50)

Σήμερα από τις 09:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι η ΔΕΥΑ διακόπτει την υδροδότηση στο τοπικό διαμέρισμα Α. Διμηνιό, του δήμου Σικυωνίων.

Δείτε την ανακοίνωση που έβαλαν από χθες στις κολόνες:

Όπως είναι γνωστό σταματούν την υδροδότηση σήμερα για λίγες ώρες …για ένα νερό το οποίο σύμφωνα με προηγούμενή τους ανακοίνωση κάνει ΜΟΝΟ για το καζανάκι της τουαλέτας!!!

Δείτε την ανακοίνωση στις 29 Ιανουαρίου 2021 (πριν περίπου 20 μέρες δηλαδή):

Το ερώτημα είναι το εξής:

Το νερό που θα επανέλθει σήμερα το μεσημέρι, μετά τον καθαρισμό των δεξαμενών και των δικτύων (σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση) θα είναι και πάλι ΜΟΝΟ για το καζανάκι της τουαλέτας ή θα μπορούν να πλένονται κιόλας οι άνθρωποι χωρίς να φοβούνται …μην καταλήξουν στο νοσοκομείο, όπως συνέβη με τα δύο μικρά παιδιά;

…Δεν συζητάμε ακόμα για ΠΟΣΙΜΟ νερό στο Α. Διμηνιό! Οι κάτοικοι θα το βλέπουν για πολύ καιρό ακόμα …με κιάλια!

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα για το το θέμα του νερού στο Α. Διμηνιό …διασύρθηκε ο δήμος Σικυωνίων στα μεγάλα ΜΜΕ (μετά από την ανάρτηση της korinthiannews.gr) και το θέμα πήρε πανελλήνια διάσταση!

…Έκανε και το λάθος ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος που είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ να προσπαθήσει να δικαιολογήσει κάπως την κατάσταση σε εκπομπή στην ΕΡΤ αλλά ο δημοσιογράφος …τον προσγείωσε ανώμαλα! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: …Βρήκε τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης! -Πως τον αντιμετώπισε ο δημοσιογράφος… (βίντεο)