ΚΙΑΤΟ: Νέος πανελλήνιος διασυρμός! -Είπαν ότι έπρεπε να συλληφθεί ο δήμαρχος!- Οι κάτοικοι θα πλένονται από το νερό στις κοινόχρηστες βρύσες!!! (βίντεο)

…Νέος διασυρμός στο πανελλήνιο για το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ νερό που φτάνεις στις βρύσες των κατοίκων στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων! Μετά την εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA” (δείτε εδώ) που ασχολήθηκε για πρώτη φορά μετά από ρεπορτάζ της korinthiannews.gr και εν συνεχεία ασχολήθηκαν σχεδόν όλα τα αθηναικά ΜΜΕ, την περασμένη Κυριακή (07 Μαρτίου 2021) ασχολήθηκε με το ίδιο θέμα και η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ”.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το 1:54:45 έως το 2:00:37 (κάντε κλικ στην εικόνα):

Στο 1:59:19 μάλιστα αναφέρεται μέσα στην εκπομπή ότι για το επικίνδυνο αυτό νερό (που είναι λάσπη) έπρεπε να είχε συλληφθεί ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος!

Επίσης σε ένα σημείο στην παραπάνω εκπομπή ακούστηκε ότι …ο δήμαρχος ανέφερε στους κατοίκους να πλυθούν από το νερό που φτάνουν σε κάποιες βρύσες στο Διμηνιό, οι οποίες είναι κοινόχρηστες (βρίσκονται εξωτερικά των σπιτιών)!

Βέβαια στην εκπομπή ανέφεραν πως γίνεται να πληρώνουν οι κάτοικοι αυτό το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ νερό που φτάνει στις βρύσες των σπιτιών τους!

Δείτε και την παρακάτω ανακοίνωση που βγήκε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας από τη ΔΕΥΑ Σικυωνίων:

Για υπενθύμιση δείτε την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ στις 29 Ιανουαρίου ότι το νερό που φτάνει στις βρύσες των σπιτιών κάνει μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας:

Με βάση τα παραπάνω οι δημότες στο δήμο Σικυωνίων μήπως να πηγαίνουν με το μαγιό τους χειμωνιάτικα να κάνουν το μπάνιο τους δημόσια με το κρύο νερό που τρέχει στις κοινόχρηστες βρύσες;

Ή μήπως οι κάτοικοι να κουβαλούν με στάμνες το νερό στο σπίτι τους, να το ζεσταίνουν με την κατσαρόλα και να κάνουν μπάνιο όπως γινόταν σε άλλες εποχές που δεν υπήρχαν θερμοσίφωνες;

Ποια είναι άραγε και η γνώμη του δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΣ Σ. Σταματόπουλου;

Να σημειώσουμε επίσης ότι στην προχθεσινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν έκανε παρέμβαση αυτή τη φορά ο δήμαρχος!!! …Μήπως το φυσάει ακόμα και δεν κρυώνει αυτό που έπαθε πρόσφατα στην εκπομπή της ΕΡΤ; (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΙΑΤΟ: …Βρήκε τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης! -Πως τον αντιμετώπισε ο δημοσιογράφος… (βίντεο)”

ΣΣ. Να υπενθυμίσουμε ότι για το θέμα του νερού στο Διμηνιό έχει ενημερωθεί σχετικά και ο εισαγγελέας!

Κ.Ν