ΚΙΑΤΟ: Νερό λάσπη φτάνει στα σπίτια των κατοίκων στο Α. Διμηνιό! -Δείτε πως γίνονται τα φίλτρα μόλις 4 ημερών!

Τεράστια έκταση πλέον έχει πάρει το θέμα με το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων.

Ένα θέμα το οποίο πήρε πανελλήνια διάσταση πριν λίγο καιρό μετά από ανάρτηση της korinthiannews.gr (δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: “Βουίζει” το πανελλήνιο για τα δύο παιδιά που κατέληξαν στο νοσοκομείο! -Το θέμα της korinthiannews.gr στο mega channel!)

Και μετά από την πανελλήνια διάσταση που πήρε το θέμα, όπου βγήκε εκετεθειμένος ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος, που είναι πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, από τη ΔΕΥΑΣ έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι το νερό κάνει ΜΟΝΟ για το καζανάκι της τουαλέτας!

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση και φυσικά εξακολουθούμε να το παρακολουθούμε…

Παρακάτω δημοσιεύουμε και δύο ερωτήματα που μας εστάλησαν από αναγνώστη μας τα οποία και θα ερευνήσουμε. Φυσικά αναρωτιόμαστε αν θα υπάρξει κάποια απάντηση από τον δήμαρχο, τη ΔΕΥΑΣ …ή από κάπου αλλού!

Αναφέρεται σε σχόλιο του αναγνώστη μας:

“1ο ΕΡΩΤΗΜΑ: ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΥ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;

2ο ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΩΝ ΒΡΥΣΩΝ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΩΝ ΒΡΥΣΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ?

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ?

Η ΔΕΥΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ?”

Το νερό λάσπη στις βρύσες των κατοίκων στο Α. Διμηνιό:

Δείτε πως γίνονται τα φίλτρα, μόλις 4 ημερών:

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: …Βρήκε τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης! -Πως τον αντιμετώπισε ο δημοσιογράφος… (βίντεο)

Κ.Ν