ΚΙΑΤΟ: Ξεφεύγει η κατάσταση με το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Διμηνιό! -Έγγραφο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και κοινοποίηση στο γραφείο του πρωθυπουργού!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Νέα εξέλιξη για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων.

Εστάλη έγγραφο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και κοινοποίηση στο γραφείο του πρωθυπουργού!!!

“Βουίζει” ο τόπος με το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό που τρέχει στις βρύσες των κατοίκων στο Διμηνιό Κορινθίας!

Το θέμα έχει πάρει πανελλήνια διάσταση. Ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος, μετά την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το θέμα αναγκάστηκε να κάνει παρέμβαση σε αθηναικά ΜΜΕ και να παραδεχτεί την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ του νερού, καθώς να παραδεχτεί στην εκπομπή της ΕΡΤ, μετά τις υπερβολικές πιέσεις του δημοσιογράφου, ότι την ευθύνη την έχει η ΔΕΥΑΣ.

Επίσης σε πρόσφατη εκπομπή στον ΑΝΤ1 απόρησαν με αυτό το νερό καθώς απόρησαν πως δεν έχει συλληφθεί ακόμα ο δήμαρχος που είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Νέος πανελλήνιος διασυρμός! -Είπαν ότι έπρεπε να συλληφθεί ο δήμαρχος!- Οι κάτοικοι θα πλένονται από το νερό στις κοινόχρηστες βρύσες!!! (βίντεο).

Το περίεργο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια οι κάτοικοι στο Διμηνιό πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ για ένα νερό που είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και που σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή τους παραδέχτηκαν ότι κάνει ΜΟΝΟ για το καζανάκι της τουαλέτας!!!

Μην ξεχνάμε ότι εξαιτίας του νερού δύο μικρά παιδιά έφτασαν στο νοσοκομείο “ΜΗΤΕΡΑ” (υπάρχουν και οι σχετικές γνωματεύσεις)- (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: “Βουίζει” το πανελλήνιο για τα δύο παιδιά που κατέληξαν στο νοσοκομείο! -Το θέμα της korinthiannews.gr στο mega channel!)

Για το θέμα του νερού έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό και ο εισαγγελέας!

Επειδή γνωρίζουμε ότι το θέμα θα πάρει (εκτός από δημοσιότητα) και άλλες νομικές διαστάσεις θεωρούμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες (π.χ υγειονομικό Κορίνθου…κτλ) δεν κωλυσιεργούν. Επίσης θεωρούμε ότι και η δικαιοσύνη έχοντας το υλικό που χρειάζεται στα χέρια της και στοιχεία που δεν αμφισβητούνται θα πράξει τα δέοντα!

Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στο θέμα του νερού στο Διμηνιό από ότι φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες!

Πλέον ενημερώθηκαν και τα αρμόδια υπουργεία καθώς και το γραφείο του πρωθυπουργού!

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την κάτοικο Διμηνιού, Ε. Γαλάνη, η οποία είναι και επόπτρια της δημόσιας υγείας (γνωρίζει πολύ καλά την σοβαρότητα του θέματος και πως να χειρίζεται τέτοιου είδους καταστάσεις) προς την αποκεντρωμένη διοίκηση περιφέρειας Πελοποννήσου:

ΣΣ. Η korinthiannews.gr ασχολήθηκε από την ΠΡΩΤΗ στιγμή ΣΟΒΑΡΑ με το θέμα και το ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΡΩΤΗ στο πανελλήνιο φυσικά παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει κάθε τόσο!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ευθύνες και κάποιοι αργά η γρήγορα θα λογοδοτήσουν!

Θεωρούμε ότι με τέτοιο υλικό που υπάρχει, το έργο της δικαιοσύνης θα γίνεται όλο και πιο εύκολο! Υπάρχουν ΕΓΓΡΑΦΑ “ΦΩΤΙΑ” για το θέμα καθώς και αναφορά του δημάρχου για ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό και ευθύνες της ΔΕΥΑΣ, στην οποία ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!