ΚΙΑΤΟ: Ο Μ. Λέγγας ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ… ότι δεν κατάφεραν να πείσουν!!! –…Στον αέρα δηλαδή όλη αυτή η «επικοινωνιακή καταιγίδα»;

Από το γραφείο τύπου του Μ. Λέγγα αναφέρονται οι δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον δήμο Σικυωνίων, όπου και έχασε με πολύ μεγάλο ποσοστό από τον σημερινό δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο (παρα τις συνεργασίες που έκανε με τους υποψήφιους δημάρχους Δ. Παπαγεωργίου και Ν. Ζαχαρόπουλο).

Αναφέρεται μεταξύ άλλων από το γραφείο τύπου του Μ. Λέγγα:

«Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών ολοκληρώθηκε. Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τις ελπίδες μας για να κάνουμε μιαν ιστορική ανατροπή, παρά το γεγονός ότι ο συνδυασμός μας έδωσε έναν αξιοπρεπή αγώνα και αυτή την Κυριακή.

Θέλω να συγχαρώ τον δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο για την νίκη του.

Η ευθύνη για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πείσουμε την τοπική κοινωνία ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει αλλαγή στην διοίκηση του δήμου βαραίνει εμάς.

Αν είχε συμβεί η συνένωση των δυνάμεων, την οποία είχαμε πολλές φορές ζητήσει, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και σήμερα θα υπήρχε μια νέα προοπτική στον δήμο…».

Δ. Παπαγεωργίου
Ν. Ζαχαρόπουλος

ΣΣ. Με τέτοια …επικοινωνιακή καταιγίδα και δεν καταφέρατε να πείσετε κε Λέγγα; Για ψάξτε περισσότερο να δείτε τι έφταιξε! Εμείς τα είχαμε γράψει πιο πριν όταν μερικοί θερμοί υποστηρικτές σας ενοχλήθηκαν και τους έφταιγε η korinthiannews.gr!!!

Επίσης συμφωνούμε και εμείς και το είχαμε γράψει αρκετές φορές ότι έπρεπε να γίνει από ΝΩΡΙΣ συνένωση των δυνάμεων! Συμφωνούμε ότι μόνο έτσι θα μπορούσε να “πέσει” ο Σταματόπουλος και όχι με τις κινήσεις πανικού της τελευταίας στιγμής!

Και κλείνοντας τώρα ένα κουίζ: Στο δήμο Σικυωνίων  φάνηκε ότι πολιτικά κάηκαν μία για πάντα τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι! …Ποιοι είναι;

Κ.Ν