ΚΙΑΤΟ: Πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην Κορινθία… – “Εξαφάνισε” τους αντιπάλους!

Πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην Κορινθία σε αυτές τις εκλογές. Πρόκειται για τον σημερινό δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο.

Έδειξε ότι καμία υποψηφιότητα δεν ήταν ικανή, έστω στο ελάχιστο, να “κουνήσει” τον Σ. Σταματόπουλο.

Χωρίς ο Σταματόπουλος να έχει παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερο έργο και έχοντας κάνει ένα σωρό λάθη και παραλείψεις την τετραετία που ολοκληρώθηκε, σάρωσε και πάλι στις εκλογές!

Οι αντίπαλοί του στάθηκαν …πολύ λίγοι πολιτικά για να τον αντιμετωπίσουν! Και έφτασαν στο σημείο στο τέλος να ενώνεται ο ένας υποψήφιος δήμαρχος μετά τον άλλο (Ζαχαρόπουλος και Παπαγεωργίου με τον Λέγγα) …για να αντιμετωπίσουν τον Σταματόπουλο.

Η korinthiannews.gr είχε γράψει εδώ και πολλούς μήνες ότι για να χάσει ο Σταματόπουλος έπρεπε να υπάρξουν άμεσα συμμαχίες -συνεργασίες συνδυασμών και υποψηφίων! …Τότε κανείς δεν μας άκουσε!

Έκαναν τις συνεργασίες όταν πλησίασαν οι εκλογές όταν πλέον είδαν ότι δεν μπορούν με τίποτα να «χτυπήσουν» από μόνοι τους τον Σταματόπουλο. Κινήσεις πανικού θα λέγαμε ενώ το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί. Και όταν τα γράφαμε αυτά βρέθηκαν κάποιοι «φωστήρες» που πήγαν να μας αμφισβητήσουν!!! Τη στιγμή μάλιστα που γράφαμε πράγματα τα οποία τα έβλεπε ο καθένας. Δεν διαθέτουμε μαντικές ικανότητες ή έχουμε κάποιο άλλο χάρισμα που να προβλέπουμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Απλά μαθηματικά ήταν. Οι αριθμοί …μιλούσαν από μόνοι τους!

Και γράφουμε λοιπόν σήμερα ότι αν και στις επόμενες δημοτικές εκλογές προκείψουν ξανά υποψήφιοι αντίπαλοι του Σταματόπουλου κάνοντας τα λάθη των τελευταίων αντιπάλων, ο Σταματόπουλος θα κερδίσει και τότε, κάνοντας έργο ή μη! …Ας το έχουν στο νου τους κάποιοι από τώρα!

Καλή επιτυχία και από εμάς στον Σ. Σταματόπουλο και να κάνει τουλάχιστον αυτή τη φορά πράξη αυτά που έχει υποσχεθεί. Η korinthiannews.gr συνεχίζει το δρόμο της ασκώντας κριτική εκεί που χρειάζεται, όπως έκανε μέχρι τώρα…

Κ.Ν