ΚΙΑΤΟ: Ραγδαίες οι εξελίξεις! Εκδικάζεται το πρωί η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ κατά της ΔΕΥΑΣ!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο μας εντός της εβδομάδας, υπάρχουν νέες εξελίξεις όσον αφορά το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τη δημόσια υγεία νερό του δικτύου ύδρευσης  στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων, που στάθηκε η αιτία να διασυρθεί στο πανελλήνιο ο δήμος Σικυωνίων και ο δήμαρχος  Σ. Σταματόπουλος ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ

Οι κάτοικοι του Α.Διμηνιού, αγανακτισμένοι πλέον με την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του δημάρχου στο θέμα του νερού, που έστειλε δύο μικρά παιδιά στο νοσοκομείο και το θέμα πήρε πανελλήνια έκταση, την Τρίτη 01-06-2021 κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου κατά της Δ.Ε.Υ.Α.Σ (που πρόεδρος είναι ο δήμαρχος) και κατα του δήμου Σικυωνίων και η προσωρινή διαταγή συζητείται την Παρασκευή 04-06-2021 και ώρα 11:00 π.μ.

Δυστυχώς για το αυτονόητο οι κάτοικοι έπρεπε να στραφούν στη δικαιοσύνη, αφού ο εκλεγμένος δήμαρχος (και από αυτούς τους κατοίκους) αδιαφορεί με την απραξία του τόσους μήνες τώρα.

Επίσης αναμένονται και τα αποτελέσματα του τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ν. Κορινθίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, το οποίο ελέγχει τους χειρισμούς του Σπ. Σταματόπουλου, όσον αφορά το θέμα του νερού του Α. Διμηνιού, προκειμένου να διαπιστωθεί  η τέλεση ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΩΝ!!!

Μείνετε συντονισμένοι…

Όταν το θέμα βγήκε για ΠΡΩΤΗ φορά σε αθηναικά ΜΜΕ μετά την ανάρτηση της korinthiannews.gr

ΣΣ. Κλείνοντας να κάνουμε μία παρατήρηση: Από αυτή την εβδομάδα διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο. Το επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινούν και οι πρώτες άδειες και σύντομα το Α. Διμηνιό θα γεμίσει από παραθεριστές και επισκέπτες.

Κάποιοι από τους παραθεριστές- επισκέπτες- ενοικιαστές είναι φυσικό να μην γνωρίζουν την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ της κατάστασης ή να μην έχουν παρακολουθήσει τα ΜΜΕ!

Αντιλαμβάνεται κανείς τι θα πάθει ένα παιδί αν ανοίξει τη βρύση και πιει νερό!

Αλλά και ακόμα αν δεν πιει νερό το παιδί, να προσπαθήσει έστω να πλυθεί με αυτό!

Αν μέχρι τώρα είχαμε δύο μικρά παιδιά στο νοσοκομείο εξαιτίας του νερού, γεγονός για το οποίο βούιξε το πανελλήνιο από τα ΜΜΕ, τι θα γίνει στο εξής αν περισσότερα παιδιά ή ενήλικες καταλήξουν στο νοσοκομείο, λόγω και της πιο αυξημένης κίνησης (από άποψη παραθεριστών) στο Α. Διμηνιό; …Τότε όμως θα είναι αργά για όλους!

Για το λόγο αυτό χρειάζονται μέτρα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από τη ΔΕΥΑΣ ώστε να μην αποτελεί άλλο το νερό ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για τους κατοίκους αλλά και τους παραθεριστές της περιοχής

Με τα σοβαρά θέματα που αφορούν τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ… δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ! Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για ότι συμβεί στο εξής!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Έγγραφο “φωτιά” από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τον δήμαρχο! -Να ελεγχθεί για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ!!!

Κ.Ν