ΚΙΑΤΟ: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στο Διμηνιό!!! -Το θέμα έφτασε στον υπουργό από βουλευτή ΕΚΤΟΣ Κορινθίας!!!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στο Διμηνιό, του δήμου Σικυωνίων, λόγω της έλλειψης αλλά και ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού!!!

Το θέμα έφτασε στον υπουργό από βουλευτή ΕΚΤΟΣ Κορινθίας!

Για το θέμα αυτό έχει “βουίξει” το πανελλήνιο σχετικά με την αδιαφορία της ΔΕΥΑΣ της οποίας πρόεδρος είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος στον οποίο ασκήθηκε Ποινική Δίωξη!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ στο Κιάτο! Άσκηση Ποινικής Δίωξης κατά του δήμαρχου Σ. Σταματόπουλου!!!)

Και αντι αυτό το θέμα (που παίζει από την αρχή του χρόνου σε τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ) να το …σηκώσουν στον αέρα οι τοπικοί βουλευτές αυτοί για ακόμα μία φορά ασχολούνται …με άλλα θέματα!!! Το συνηθίζουν εξάλλου οι τοπικοί βουλευτές να μην κάνουν σχεδόν τίποτα στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες του νομού και να στέλνουν δελτία τύπου για θέματα δευτερευούσης σημασίας ή για θέματα που δεν απασχολούν καν τους Κορίνθιους!

Η ουσία είναι ότι το θέμα του νερού στο Διμηνιό έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τον δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο …να είναι με την πλάτη στον τοίχο!

Η ερώτηση στον υπουργό:

ΣΣ. Υπάρχει και ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Την Τετάρτη το πρωί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ! Έδωσε την απάντηση σε κάποιους κατοίκους που μάζευαν υπογραφές στο Διμηνιό!!! Την Παρασκευή τα υπόλοιπα τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…