ΚΙΑΤΟ: …Στον κόσμο τους στο υπουργείο! …Αυτή είναι η απάντηση του υπουργού για τα μέτρα αστυνόμευσης!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Παρακάτω είναι η απάντηση του υπουργού προστασίας του πολίτη στην ερώτηση που του έγινε από τον βουλευτή ΕΚΤΟΣ Κορινθίας, Κ. Βελόπουλο, σε ότι αφορά την αστυνόμευση στο Κιάτο και την Κορινθία!

Αναρωτιόμαστε διαβάζοντας την παρακάτω απάντηση του υπουργού οι πολίτες του Κιάτου και της Κορινθίας γενικότερα πόσο ασφαλείς πλέον μπορούν να αισθάνονται!

Στην παρακάτω απάντηση του υπουργού μιλούν για ένα σωρό αστυνομικούς ελέγχους στην Κορινθία τη στιγμή που οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, αγροκτήματα έχουν κάνει τους κατοίκους να χάσουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους! Εκτός και αν είναι ικανοποιημένοι εκεί στο υπουργείο με τον αριθμό των κλοπών σε σχέση με τις συλλήψεις που κάνουν!

Η παραβατικότητα από τους αθίγγανους δεν έχει τέλος σε όλη την Κορινθία και το Κιάτο. Και από το υπουργείο αναφέρουν ότι: “Επιπλέον, η Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. αξιοποιείται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ΡΟΜΑ της περιοχής, αλλά και την πρόληψη και αποτροπή περιστατικών κλοπών…”

Για τα αδέσποτα η κατάσταση έχει ξεφύγει στο Κιάτο και από το υπουργείο αναφέρουν ότι: “Επιπλέον, ως προς τις αναφερόμενες επιθέσεις από αδέσποτα ζώα γνωρίζεται ότι έχουν καταγγελθεί -3- σχετικά συμβάντα, για τα οποία έχουν σχηματιστεί ισάριθμες δικογραφίες, ενώ οι οικείες αστυνομικές Υπηρεσίες βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων για την αντιμετώπιση του φαινομένου…”

Για ποια συνεργασία (!!!) των αστυνομικών με το δήμο αναφέρεται από το υπουργείο τη στιγμή που ο δήμος στο θέμα των αδέσποτων δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα;

…Αυτά βλέπουν από το υπουργείο; Ας κατέβει μία βόλτα ο υπουργός στην Κορινθία να δει από κοντά τι συμβαίνει!

Και επειδή μιλούν και για την αστυνόμευση στην Κορινθία να αναφέρουμε το πιο πρόσφατο παράδειγμα: Πριν λίγες μέρες ο δήμαρχος Βέλου -Βόχας κάλεσε τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας στο γραφείο του για να του πει για την σοβαρότητα των κλοπών στο δήμο τους!

Υπουργέ ή έχετε άγνοια, ή προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά, ή δεν σας ενημερώνουν καλά! Εκτός και αν συμβαίνει κάτι άλλο! …Τι από όλα συμβαίνει;

Δείτε τώρα την απάντηση του υπουργού και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Για υπενθύμιση η ερώτηση που έγινε στον υπουργό: