ΚΙΑΤΟ: …Τα άκουσαν στο δημοτικό συμβούλιο! -Μόνο να γονατίζουν οικονομικά τους δημότες ξέρουν!

…Στα κάγκελα οι δημότες Σικυωνίων με τον Σταματόπουλο και τη δημοτική αρχή! Από τη μία τους βάζουν αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη έως 120% (ίσως και παραπάνω) και από την άλλη η καθαριότητα σε πολλά σημεία του δήμου …είναι σε μαύρο χάλι!

Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης “στόλισαν” στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη δημοτική αρχή του Σταματόπουλου για το θέμα της καθαριότητας! Ο Κατσιμπούλας ειδικά τα είπε …έξω από τα δόντια!

Και η απάντηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο σε ένα σημείο …τα λέει όλα: «Είναι μία εικόνα της πόλης και των χωριών η οποία δεν αρέσει ούτε και σε μένα»

Από τη μία ο Σταματόπουλος και οι συνεργάτες του βάζουν αυξήσεις φωτιά στα δημοτικά τέλη που θα κληθεί να πληρώσει ο κάθε πολίτης (που μοχθεί και τα φέρνει δύσκολα οικονομικά καθημερινά) και από την άλλη η δημοτική αρχή δεν μπορεί να του παρέχει …μία καθαριότητα της προκοπής!

Επίσης οι δημότες πληρώνουν τη ΔΕΥΑΣ τόσα χρόνια για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στις βρύσες τους!

Ο δήμαρχος δηλαδή θέλει να πληρώνουν οι πολίτες και μάλιστα με αυξήσεις φωτιά τα δημοτικά τέλη ενώ δεν μπορεί να τους παρέχει τα αυτονόητα σε ότι αφορά την καθημερινότητά τους!

Από την άλλη τα σοβαρά έργα στο δήμο δεν προχωρούν (…ή κυρίως δεν ξεκίνησαν καν!!!) …και κάπως έτσι οι εκλογές πλησιάζουν!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Καθαριότητα σε “μαύρο χάλι” -Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία!

Κ.Ν