ΚΙΑΤΟ: Τιμολόγιο “φωτιά” για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ στο Α. Διμηνιό! -Αναφορά για οικιακή χρήση! (φωτο)

Δείτε τι πλήρωσε για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό ένας κάτοικος του Α. Διμηνιού του δήμου Σικυωνίων στις 30 Δεκεμβρίου 2020:

…Αφήστε τις προειδοποιήσεις εκεί στη ΔΕΥΑΣ και να φροντίζετε να ενημερώνετε ΣΩΣΤΑ και ΑΜΕΣΑ τους δημότες για το τι νερό φτάνει στις βρύσες! Όταν εκδίδατε αυτό τον λογαριασμό δεν οφείλατε να γνωρίζετε ότι δεν κάνει για οικιακή χρήση;

Δήμαρχε Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλε που είστε και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ τι να πρωτοσχολιάσουμε με αυτά που βλέπουμε στον πιο πάνω λογαριασμό!!!

Ένας κάτοικος πλήρωσε αυτά τα χρήματα στις 30 Δεκεμβρίου 2020 για ένα νερό που του γράφετε ότι είναι για ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ!!!

Δύο μικρά παιδιά στο Α. Διμηνιό πήγαν στο νοσοκομείο μέσα στο 2020 εξαιτίας του νερού όπως καταγγέλθηκε και στα μεγάλα ΜΜΕ (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: ΚΙΑΤΟ: “Βουίζει” το πανελλήνιο για τα δύο παιδιά που κατέληξαν στο νοσοκομείο! -Το θέμα της korinthiannews.gr στο mega channel!)

Για ποια ακριβώς οικιακή χρήση μιλάτε; Μπορεί κάποιος να το πιει, να μαγειρέψει με αυτό, να κάνει το μπάνιο του, να πλύνει τα ρούχα, τα πιάτα…κτλ; ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Στις 22 Ιανουαρίου 2021 βγάλατε καθυστερημένα μία ανακοίνωση που λέτε ότι το νερό είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!

Στις 29 Ιανουαρίου 2021 μετά την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το θέμα πανελλαδικά (μετά την ανάρτηση της korinthiannews.gr) αναγκαστήκατε να βγάλετε ανακοίνωση ότι το νερό ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ και κάνει μόνο για το ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ!!! (Αυτό είναι το νερό το 2021 που φτάνει στους κατοίκους του Α. Διμηνιού)!

Δείτε τις δύο ανακοινώσεις:

Δηλαδή η ΔΕΥΑΣ έστελνε τους κατοίκους τους λογαριασμούς, για ένα νερό το οποίο ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι ήταν μόνο για το ΚΑΖΑΝΑΚΙ, ΧΩΡΙΣ να τους το αναφέρουν;

Το θέμα πλέον παίρνει και άλλες διαστάσεις ακόμα πιο σοβαρές…

Για υπενθύμιση δείτε το έγγραφο της περιφέρειας στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 όπου γράφει για ακατάλληλο νερό:

ΣΣ. …Βρήκε όμως τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από τον δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Κώστα Παπαχλιμίντζο!

Ο δήμαρχος στην προσπάθειά του να “δικαιολογήσει” κάπως την όλη κατάσταση με το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Διμηνιό άρχισε να λέει τα δικά του προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου!!!

Ο δημοσιογράφος φανερά εκνευρισμένος άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά προς τον δήμαρχο και να του μιλάει με “περίεργο” ύφος ώσπου στο τέλος διεκόπη η συνομιλία όχι και τόσο ευχάριστα για τον δήμαρχο!

Φανταστείτε ο δημοσιογράφος να είχε στα χέρια του και τον παραπάνω λογαριασμό της ΔΕΥΑ που ζητούσε χρήματα για τους πολίτες γράφοντας για οικιακή χρήση, τη στιγμή που το νερό ήταν ΜΟΝΟ για το καζανάκι της τουαλέτας!!! Φανταστείτε ποια θα ήταν σε αυτή την περίπτωση η στάση του προς τον δήμαρχο!!!

Ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το θέμα του νερού στο Α. Διμηνιό…

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΙΑΤΟ: Το νερό στο Διμηνιό έστειλε δύο μικρά παιδιά στο νοσοκομείο! -Ποια συμπτώματα παρουσίασαν -Παρέμβαση εισαγγελέα…”

και την ανάρτηση με τίτλο: ΚΙΑΤΟ: …Βρήκε τον “δάσκαλό του” ο Σταματόπουλος από δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης! -Πως τον αντιμετώπισε ο δημοσιογράφος… (βίντεο)

Κ.Ν