ΚΙΑΤΟ: Τι έδειξε η αυτοψία των αστυνομικών στη δεξαμενή την Κυριακή! -Οι μηνύσεις που έπεσαν τη Δευτέρα…

Σας ενημερώσουμε ότι για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ οι πληροφορίες μας που δημοσιεύτηκαν την 1η Οκτωβρίου 2021 (για υπενθύμιση δείτε εδώ) όσον αφορά την υδροδότηση της Τοπικής Κοινότητας Διμηνιού στο δήμο Σικυωνίων, όχι απλά ήταν βάσιμες αλλά επιβεβαιώθηκαν και από τα αρμόδια όργανα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου.

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει, οι κάτοικοι του Διμηνιού τους τελευταίους μήνες είχαν παρατηρήσει μικρή έως και μηδαμινή κινητικότητα των υδροφόρων που τροφοδοτούσαν με πόσιμο νερό την κοινοτική δεξαμενή, όπως διέτασσε η από 04-06-2021 προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων του πρωτοδικείου Κορίνθου (δείτε εδώ). Είχαν υπόνοιες ότι στην κοινοτική δεξαμενή εκτός από το πόσιμο νερό των υδροφόρων πέφτει και άλλο νερό αγνώστου προελεύσεως (νερό αρδευτικών καναλιών, κ.ά.).

Τελικά οι υποψίες τους ήταν βάσιμες και δυστυχώς για τη ΔΕΥΑΣ και τον δήμαρχο, επαληθεύτηκαν πανηγυρικά!

Την Κυριακή 07-11-2021 και ώρες μεσημβρινές, οι κάτοικοι-αγρότες του Διμηνιού διαπίστωσαν ότι δεν είχαν …ούτε σταγόνα νερό να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους.

Ψάχνοντας το νερό έφτασαν και στην κοινοτική δεξαμενή ακούγοντας να τρέχει σε αυτή ικανή ποσότητα νερού χωρίς φυσικά την ύπαρξη υδροφόρων!

Αμέσως ειδοποιήθηκε το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο και ανταποκρίθηκε άμεσα, στέλνοντας περιπολικό επί τόπου. Εκεί τα αρμόδια αστυνομικά όργανα και μερίδα κατοίκων διαπίστωσαν το ανωτέρω γεγονός.

Την περασμένη Δευτέρα κάτοικοι του Διμηνιού κατέθεσαν μήνυση κατά του νέου πρόεδρου της ΔΕΥΑΣ, του διευθυντή, του αρμοδίου-υπευθύνου υπαλλήλου για τις δεξαμενές του δήμου Σικυωνίων και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Πραγματικά όμως, μας κάνουν τρομερή εντύπωση οι κινήσεις αυτές του νέου προέδρου της ΔΕΥΑΣ ο οποίος δυστυχώς από ότι φαίνεται ακολουθεί τα ίδια βήματα με τον αποχωρήσαντα Πρόεδρο και νυν δήμαρχο Σπ. Σταματόπουλο!!!!!

Οι μηνύσεις πέφτουν βροχή και τα “χαστούκια” για τους υπευθύνους απανωτά!!!

Ο Σταματόπουλος τα έκανε θάλασσα ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, διασύρθηκε πανελλαδικά και ελέγχεται για πειθαρχικά παραπτώματα. Στη συνέχεια ο Σταματόπουλος προφανώς μην μπορώντας να αντέξει όλη αυτή την κατάσταση έφυγε από πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και ανέλαβε νέο πρόσωπο το οποίο όπως διαπιστώνουμε θα έχει …τρεξίματα με τη δικαιοσύνη!

Ο Σταματόπουλος όλα αυτά που έλεγε τόσα χρόνια για πόσιμο νερό σε όλους τους κατοίκους του δήμου Σικυωνίων από τη Στυμφαλία μάλλον αποδείχτηκαν …λόγια στον αέρα!

Ε.Σ