ΚΙΑΤΟ: Δεν απαντούν για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό του Α. Διμηνιού στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση! -Το έγγραφο που τους εστάλη!

Νέα εξέλιξη για το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νερό στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων!

Έφτασαν στο σημείο στο δήμο Σικυωνίων και στη ΔΕΑΥΣ …να μην απαντούν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου!

Μάλιστα τους καλούν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου λόγω του κινδύνου που υφίσταται για την δημόσια υγεία από τη χρήση ακατάλληλου νερού για ανθρώπινη κατανάλωση και οικιακή χρήση στην Τ.Κ. Άνω Διμηνιού, να τους ενημερώσουν το συντομότερο δυνατό, για τις ενέργειές τους!

Δήμαρχε εδώ έχει “βουίξει” το πανελλήνιο με το θέμα του νερού και εσείς καθυστερείτε να δίνετε απαντήσεις στις υπηρεσίες που πρέπει;

…Τι ακριβώς κάνετε; Έχετε αντιληφθεί ότι το θέμα του νερού στο Α. Διμηνιό παίρνει πλέον και άλλες σοβαρές διαστάσεις; Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ξεκινούν νομικές ενέργειες, ενώ είναι ενήμερος και ο εισαγγελέας!

Σε έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου προς τη ΔΕΥΑ Σικυωνίων αναφέρεται σε ότι αφορά το νερό στο Α. Διμηνιό:

“Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, επί του οποίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, σας υπενθυμίζουμε την από 09-03-2021 επιστολή της κ. Ειρήνης Γαλάνη, η οποία σας έχει αποσταλεί και αφορά το ίδιο θέμα, και παρακαλούμε λόγω του κινδύνου που υφίσταται για την δημόσια υγεία από τη χρήση ακατάλληλου νερού για ανθρώπινη κατανάλωση και οικιακή χρήση στην Τ.Κ. Άνω Διμηνιού, όπως ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό, για τις ενέργειές σας επί του ανωτέρω θέματος την υπηρεσία μας, τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κορινθίας και την ενδιαφερόμενη”.

Δείτε το έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου:

Για υπενθύμιση δείτε το έγγραφο που εστάλη πριν λίγες μέρες από την κάτοικο Διμηνιού, Ε. Γαλάνη, η οποία είναι και επόπτρια της δημόσιας υγείας (γνωρίζει πολύ καλά την σοβαρότητα του θέματος και πως να χειρίζεται τέτοιου είδους καταστάσεις) προς την αποκεντρωμένη διοίκηση περιφέρειας Πελοποννήσου:

ΣΣ. Από ότι φαίνεται οι εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα του νερού στο Α. Διμηνιό …τώρα αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Ευθύνες υπάρχουν και αργά ή γρήγορα …μάλλον θα αποδοθούν!

Μην ξεχνάμε ότι με το θέμα του νερού ασχολήθηκαν τα μεγάλα ΜΜΕ καθώς δύο μικρά παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Για υπενθύμιση ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος, μετά την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το θέμα αναγκάστηκε να κάνει παρέμβαση σε αθηναικά ΜΜΕ και να παραδεχτεί την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ του νερού, καθώς να παραδεχτεί στην εκπομπή της ΕΡΤ, μετά τις υπερβολικές πιέσεις του δημοσιογράφου, ότι την ευθύνη την έχει η ΔΕΥΑΣ!!!

Επίσης σε πρόσφατη εκπομπή στον ΑΝΤ1 απόρησαν με αυτό το νερό καθώς απόρησαν πως δεν έχει συλληφθεί ακόμα ο δήμαρχος που είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Νέος πανελλήνιος διασυρμός! -Είπαν ότι έπρεπε να συλληφθεί ο δήμαρχος!- Οι κάτοικοι θα πλένονται από το νερό στις κοινόχρηστες βρύσες!!! (βίντεο)