ΑΘΙΚΙΑ: Άφησε την τελευταία της πνοή …μαζεύοντας κουκουνάρια! -Το ατύχημα που είχε και ο πατέρας της… (φωτο από το σημείο)

“Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος μίας 45χρονης γυναίκας στα Αθίκια Κορινθίας. Συγκεκριμένα, η 45χρονη άφησε την τελευταία της πνοή σε δασική έκταση στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, ανάμεσα στα δύο χωριά Αθίκια και Ρητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DMnews.gr, το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονταν στο σημείο για γεωργικές εργασίες, άκουσαν λίγα μέτρα πιο μακριά έναν άνδρα να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως, ακολούθησαν τη φωνή και οδηγήθηκαν στο σημείο όπου αντίκρισαν μία γυναίκα πεσμένη μπρούμυτα στο έδαφος και έναν άνδρα να προσπαθεί να τη βοηθήσει. Όταν διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα δεν είχε σφυγμό, ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του DMnews.gr οι δύο νέοι ήταν φίλοι και συνάδελφοι και βρέθηκαν στο σημείο για να μαζέψουν κουκουνάρια, κάτι που συνηθίζεται αυτή την εποχή στην περιοχή καθώς τα αποθηκεύουν ώστε να τα χρησιμοποιήσουν για προσάναμμα σε σόμπες και τζάκια, τον χειμώνα.

Επίσης και πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες των συγχωριανών της 45χρονης, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια χτυπήθηκε άσχημα από τη μοίρα καθώς πριν από αρκετά χρόνια έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της όταν βγαίνοντας από καφενείο του χωριού γλίστρησε και έπεσε βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Όλοι μιλούν για μία γυναίκα αγωνίστρια της ζωής από πολύ μικρή ηλικία καθώς και μητέρα 2 ενήλικων παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού που μόλις πριν 10 ημέρες είχε παρουσιαστεί στον στρατό.

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ίσως ο θάνατος να οφείλεται σε αλλεργική αντίδραση ή σε παθολογικά αίτια καθώς άτομο από τον στενό της κύκλο ανέφερε στο DMnews.gr πως η άτυχη γυναίκα ήταν αλλεργική, όπως επίσης ότι αντιμετώπιζε και κάποιο πρόβλημα υγείας.

Τα αίτια του θανάτου της 45χρονης μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι ακριβή…”, αναφέρθηκε στη zougla.gr