ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Την συνόδευσε στον μητροπολίτη και ο πρώην βουλευτής Α. Μανωλάκης…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται: «Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, η Βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής κ. Χαρούλα (Χαρά) Κεφαλίδου υπό την συνοδεία συνεργατών της, μεταξύ των οποίων ο πρώην Βουλευτής Κορινθίας κ. Άγγελος Μανωλάκης, ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛ. Κορινθίας κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος, ο Γραμματέας Τομέα Παιδείας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νικόλαος Τσούλιας, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Κορινθίας κ. Ελένη Κωστούρου και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Δημήτριος Μανέτας,  στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. 

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως αντηλλάγησαν απόψεις και σκέψεις για θρησκευτικά, πολιτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά ζητήματα, ενώ δεν παρέλειψαν όλοι οι συμμετέχοντες στην συζήτηση να αναφερθούν και στην τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε την κ. Βουλευτή για την ευγενική επίσκεψή της δίδοντας της, ως αναμνηστικό δώρο, την εικόνα του Αποστόλου των Εθνών και της Κορίνθου Παύλου του ουρανοβάμωνος, για να την εμπνέει, κατά την επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων της, τα οποία της ευχήθηκε να πραγματοποιεί με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού και εξυπηρέτηση του Λαού μας»