ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Απάντηση αντιπεριφερειαρχών στο δημοσίευμα της korinthiannews.gr για το διοικητήριο!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν πολύ γρήγορα τα αντανακλαστικά των (Κορίνθιων) αντιπεριφερειαρχών της περιφέρειας Πελοποννήσου Κόρκα και Βυτινιώτη στο δημοσίευμα της korinthiannews.gr με τίτλο: “Αυτά που έλεγαν οι Κορίνθιοι αντιπεριφερειάρχες …αποδείχτηκαν λόγια στον αέρα;”

Επειδή τώρα ακούγεται ότι το διοικητήριο θα γίνει στον χώρο του πρώην 6ου Συντάγματος Πεζικού ρωτήσαμε αν αυτά που που έλεγαν οι Κορίνθιοι αντιπεριφερειάρχες …αποδείχτηκαν λόγια στον αέρα (που έλεγαν για την κατασκευή στην Ποσειδωνία)!

Αυτό που διαπιστώνουμε από την απάντησή τους είναι ότι ακόμα και τώρα δεν είναι σε θέση να απαντήσουν ξεκάθαρα που θα γίνει τελικά το νέο διοικητήριο! Τελικά που να απευθυνθούμε για να πάρουμε την απάντηση;

Εδώ και δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Κορινθίων μιλούν για αλληλοσυγκρουόμενες εισηγήσεις αντιπεριφερειαρχών και περιφερειάρχη (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση).

Δηλαδή υπάρχει ένα μπέρδεμα γενικότερα γύρω από αυτό το θέμα!

Αυτό που διαπιστώνουμε για ακόμα μία φορά είναι ότι οι Κορίνθιοι αντιπεριφερειάρχες συνεχίζουν να συζητούν την Ποσειδωνία ενώ οι Κορίνθιοι και φυσικά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων θέλουν το διοικητήριο να γίνει στο χώρο του ιστορικού πρώην στρατοπέδου της Κορίνθου!

Θα περιμέναμε επίσης οι πολιτικοί μας (βουλευτές, περιφέρεια, δήμος Κορινθίων) να είναι στα “κάγκελα” ώστε να μεταφερθεί το κέντρο μεταναστών από τον χώρο του στρατοπέδου της Κορίνθου (που βρίσκεται στην “καρδιά” της πρωτεύουσας του νομού) σε άλλο χώρο! Στη συνέχεια ο χώρος του πρώην στρατοπέδου στην Κόρινθο να αξιοποιηθεί διαφορετικά και να γίνει εκεί το νέο διοικητήριο!

Με τον τρόπο που λειτουργούν γενικά οι πολιτικοί είναι να μην ασχολούνται με το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο και ίσως να θεωρούν δεδομένο τους μετανάστες να βρίσκονται στον ιστορικό χώρο του ιστορικού στρατοπέδου της Κορίνθου!

Τα παραπάνω ως μία μικρή σημείωση πως βλέπουμε τα πράγματα εμείς σε σχέση με τους Κορίνθιους πολιτικούς!

Σε ότι αφορά την παρακάτω απάντηση των αντιπεριφερειαρχών αφήνουμε τα σχόλια στον Κορίνθιο αναγνώστη:

Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την απάντηση των αντιπεριφερειαρχών Βυτινιώτη και Κόρκα στο δημοσίευμα της korinthiannews.gr:

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση στις 07 Οκτωβρίου 2020 με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Δεν βλέπουν ότι εκτίθενται; -…Επιμένουν ακόμα για την Ποσειδωνία;

Κ.Ν