ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Απλησίαστος ο Δήμας!!! -Εξαιρετικά πίσω ο Ταγαράς με περίπου 7000 ψήφους!!! -Τον υπουργό Ταγαρά πλησίασε η Σούκουλη χωρίς να είναι καν βουλευτής!!!

(11:45)

Από τη ΝΔ στην Κορινθία εκλέγονται βουλευτές ο Χ. Δήμας και ο Ν. Ταγαράς.

Υπάρχει όμως μία ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορά!

Ο Δήμας έπαιζε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο και πέρασε τον Ταγαρά με διαφορά περίπου 7000 ψήφους (!!!), τη στιγμή που ήταν και οι δύο υπουργοί!!!

…Εδώ έφτασε στο σημείο ο Ταγαράς ως υπουργός να έχει μικρή σχετικά διαφορά ψήφων με την Σούκουλη που δεν ήταν βουλευτής!!!

Ο Δήμας …έπαιζε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο!

Ο Δήμας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση …ξεφεύγει και άλλο από τον Ν. Ταγαρά σε σημείο να αναρωτιέται κανείς πόσο ακόμα μπορεί να την αυξήσει!!!

Ο Ταγαράς προσπάθησε πολύ, έκανε ένα μεγάλο αγώνα, αλλά αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά ότι ο Δήμας είναι απλησίαστος!

Αδιάψευστος μάρτυρας τα παρακάτω αποτελέσματα, έστω και αν η καταμέτρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα:

ΣΣ. Αν ο Ταγαράς δεν είχε υπουργείο …σε ποια θέση θα βρισκόταν; Θα έδινε μάχη με τη Σούκουλη ή ακόμα πιο κάτω; Απορίας άξιο!

Φυσικά ο Ταγαράς μετά τα αποτελέσματα αυτά (ενώ είχε υπουργείο) …σε τι καλύτερο μπορεί να ελπίζει σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις; …Για ποια θέση, ακόμα και υπουργείο να έχει, θα δίνει μάχη; Θα καταφέρει να εκλεγεί ξανά βουλευτής;

Τα παραπάνω αποτελέσματα δείχνουν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει και φυσικά θα τα λάβει κανείς υπόψη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση!

Κ.Ν