ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τέλος εποχής για τον Κ. Κόλλια!

(12:35)

Ο τέως βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Κ. Κόλλιας στις προηγούμενες εκλογές (2019) έχασε τη βουλευτική έδρα με μικρή διαφορά από τη Μ. Σούκουλη καθώς τον πέρασε για λίγες μόνο ψήφους. Ο Κόλλιας όμως μετά από περίπου 2 χρόνια με δικαστική απόφαση πήρε ξανά τη βουλευτική έδρα από τη Σούκουλη!

Πάμε τώρα στις χθεσινές εκλογές:

Ο Κόλλιας έχασε ξανά από τη Σούκουλη!!! Αλλά αυτή τη φορά η Σούκουλη τον πέρασε με μεγάλη διαφορά!!! Δηλαδή η Σούκουλη αύξησε και άλλο την διαφορά από τον Κ. Κόλλια!

Και πέρασε τον Κόλλια η Σούκουλη η οποία δεν έχει και κάποιο αξιόλογο έργο να δείξει στην Κορινθία …αλλά συνήθιζε να μιλάει για τις γυναίκες (θέλοντας να δείξει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της)!!!

Μπορεί Κόλλιας και Σούκουλη να έχασαν και οι δύο την βουλευτική έδρα αλλά ο Κόλλιας λόγω αποτελέσματος …θα την έχανε ούτως η άλλως!

Το είχαμε γράψει προεκλογικά γιατί απλά το βλέπαμε. Όσο και αν ο Κόλλιας …έπαιρνε σβάρνα τα καφενεία και έλεγε συνέχεια ότι είναι “ο δικός μας άνθρωπος”, αυτό δεν θα του έδινε τη βουλευτική έδρα!

Τέταρτος και με διαφορά από τη Σούκουλη ήρθε ο Κόλλιας και αυτό …μάλλον δείχνει το τέλος εποχής για τον Κ. Κόλλια ως βουλευτής!

Το εκλογικό αποτέλεσμα …δεν αμφισβητείται!