ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Βήμα -βήμα Πτωχός και Μουρίκης -Η αμοιβαία εμπιστοσύνη …αλλά και η προσοχή που χρειάζεται!

Αυτό που συμβαίνει καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, συνέβη και χθες κατα την παρουσία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Κόρινθο για να στηρίξει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχό.

Δίπλα στον Πτωχό ήταν (όπως εξάλλου συμβαίνει πάντα) ο Σ. Μουρίκης όπου και χαιρετούσαν Κορίνθιους πολίτες και τοπικά στελέχη.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Κορινθία αλλά και εκτός νομού, σε άλλες δηλαδή περιφερειακές ενότητες.

Ο Σ. Μουρίκης δίνει μεγάλο αγώνα για τον Δ. Πτωχό γιατί από την πρώτη στιγμή πίστεψε στις δυνατότητες του και ευελπιστώντας να πάει την Κορινθία πιο μπροστά!

Ο Μουρίκης μάλιστα είναι από αυτούς που με δηλώσεις του έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον Τατούλη για αυτά που ΔΕΝ έκανε αλλά και για τις αναθέσεις έργων που έδινε ο πρώην περιφερειάρχης στον αδελφό του (πράγματα που τώρα προεκλογικά ο Τατούλης κάνει …πως δεν τα θυμάται)! Αυτά που ΔΕΝ μπορούν να πουν άλλοι υποψήφιοι τα λέει ο Μουρίκης επειδή ακριβώς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και δεν τον κρατάει κανένας! Γι΄ αυτό και ξεχωρίζει…

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί στην Κορινθία γνωρίζοντας προσωπικά τον Μουρίκη έχουν εμπιστευτεί ακόμα περισσότερο την υποψηφιότητα του Πτωχού. Στα θετικά αυτό του Μουρίκη αλλά έχει και ένα αρνητικό. Κάποιο τυχόν “στραβοπάτημα” του Πτωχού στην Κορινθία θα το “χρεωθεί” και ο Μουρίκης!

Για την ώρα όμως ο Μουρίκης ζητάει την στήριξη των Κορινθίων ώστε να τον ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές όσο το δυνατόν περισσότεροι, κάτι το οποίο θεωρείται δεδομένο έχοντας αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια από τις θέσεις που έχει (επαγγελματικές, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήριο…κτλ)

φωτογραφία με τον χρόνια φίλο του Π. Καλλίρη

Βιογραφικό του Σ. Μουρίκη:

“Ο Σωτήρης Μουρίκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1959 στο Κιάτο Κορινθίας. Είναι ενεργός επιχειρηματίας (ΙΚΤΕΟ Autovision Κορινθίας & Resto Piano Bar “Sea and Sand”), παντρεμένος με την χειρουργό οδοντίατρο Ελένη Δρίτσα και έχουν 3 παιδιά.

Ανέπτυξε μεγάλη συνδικαλιστική δράση στην Ολυμπιακή Αεροπορία όπου έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος των Ιπταμένων Συνοδών Φροντιστών και μέλος της Ομοσπονδίας της Ολυμπιακής.

Έχει αποτελέσει ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Κιάτου και μέλος της ΔΑΚΕ Ολυμπιακής.

Είναι αυτός που έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών για 2 χρόνια και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών για άλλα 2 χρόνια στο δήμο Σικυωνίων.

Είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.”

Είναι αυτός που με το πάθος και την αποφασιστικότητα του είναι πάντα ενεργός και πάντα παρόν στα κοινά, για να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον τόπο που τόσο έχει αγαπήσει με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας για μια καλύτερη Κορινθία”.

Κ.Ν