ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Γελάνε και οι πέτρες!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

…Γίνεται πλέον αστείο! Κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές στην Κορινθία έχουν μπει το τελευταίο διάστημα σε ένα μπαράζ ανακοινώσεων στα ΜΜΕ και γράφουν ότι να΄ναι νομίζοντας ότι έτσι προβάλλονται!!!

…Κούνια που τους κούναγε!

Από τη μία έχουμε τους 4 “εξαφανισμένους” Κορίνθιους βουλευτές που τόσα χρόνια ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι στα σοβαρά προβλήματα των Κορίνθιων πολιτών και τώρα γράφουν ότι ανακοινώσεις να΄ναι και στέλνουν φωτογραφίες από τα καφενεία (με τα ελάχιστα άτομα) …για να δείξουν και καλά την δυναμική που έχουν!!!

Από την άλλη πάλι βλέπουμε κάποιους νέους υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι τρέχουν από εδώ και από εκεί (τις περισσότερες φορές μην ξέροντας κανέναν) λέγοντας και αυτοί σε ανακοινώσεις ότι να΄ναι, νομίζοντας (και αυτοί) ότι κάτι κάνουν!

…Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή!

Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε! Τέτοιου είδους ΑΝΟΥΣΙΑ δελτία τύπου ΟΥΤΕ τα παίζαμε, ΟΥΤΕ θα τα παίξουμε την προεκλογική περίοδο αλλά ΟΥΤΕ και μετά τις εκλογές!

Τουλάχιστον εμείς εδώ στην korinthiannews.gr έχουμε βαρεθεί να διαγράφουμε καθημερινά δεκάδες τέτοιου είδους email των πολιτικών! Αν δούμε ότι κάτι αξίζει για την ενημέρωση των πολιτών θα το δημοσιεύσουμε! Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στα άλλα ΜΜΕ που κάποια κοντεύουν να γίνουν πίνακας ανακοινώσεων των υποψήφιων βουλευτών!

ΣΣ. …Για να μην γράψουμε γενικά και το θράσος κάποιων υποψήφιων που στέλνουν τα δελτία τύπου στα ΜΜΕ δίνοντας και τους πιθανούς τίτλους για να τα παίξουν!!! Και το χειρότερο είναι ότι κάποια ΜΜΕ παίζουν τα δελτία τύπου με τους τίτλους που τους δίνουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι!!!

…Τι να συζητάει κανείς μετά!

Γενικότερα με όλη αυτή την ιστορία …γελάνε και οι πέτρες!