ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έγινε η “αποκάλυψη” της πινακίδας του Κ. Κόλλια!- Αυτή είναι η λέξη που έκρυβε “το μπάλωμα”! (φωτο)

Την περασμένη Παρασκευή δημοσιεύσαμε την παρακάτω “μπαλωμένη” πινακίδα του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Κ. Κόλλια έξω από το πολιτικό γραφείο του στην Κόρινθο:

…Αναρωτηθήκαμε τι να γράφει άραγε κάτω από το όνομα του Κ. Κόλλια! Να σημειωθεί ότι αυτό το “μπάλωμα” παρέμενε στη πινακίδα όσο ο Κόλλιας ήταν βουλευτής!

Μετά το δημοσίευμά μας, το μπάλωμα από την πινακίδα “έφυγε” και μας αποκάλυψε …τι κρυβόταν:

Η λέξη που “κρυβόταν” τελικά, λόγω του μπαλώματος, ήταν: Υποψήφιος!

Τώρα που διαλύθηκε η βουλή ο Κ. Κόλλιας (όπως και όλοι οι βουλευτές) είναι πλέον υποψήφιος. Οπότε βγάζοντας “το μπάλωμα” ο Κ. Κόλλιας η πινακίδα αρμόζει στην τωρινή κατάσταση.

…Το θέμα όμως είναι τι θα γίνει μετά τις εκλογές!

Αν ο Κόλλιας δεν εκλεγεί βουλευτής η πινακίδα το λογικό είναι να κατέβει.

Το ερώτημα όμως είναι αν εκλεγεί ξανα βουλευτής τι θα κάνει ο Κόλλιας:

α. Θα αντικαταστήσει την πινακίδα με καινούρια που να λέει σκέτο: Βουλευτής Κορινθίας;

ή

β. Θα αφήσει την ίδια πινακίδα αλλά θα “μπαλώσει” ξανά το σημείο που γράφει υποψήφιος;

Θα δείξει…

ΣΣ. Επαναλαμβάνουμε αυτό που γράψαμε την περασμένη εβδομάδα: “Δύσκολοι καιροί ίσως πει κανείς για έξοδα! Αλλά από ότι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν “μισθοί πείνας” για τους βουλευτές! Εκτός και αν αυτά τα χρήματα (πολλών χιλιάδων ευρώ μηνιαίως) …δεν είναι για σπατάλες!

Μήπως να δώσουμε και τα εύσημα στον Κ. Κόλλια γιατί δείχνει σε όλους μας …τι πάει να πει λιτότητα και πως πρέπει να περιορίζει κανείς τα έξοδά του στο ελάχιστο; …Μήπως θέλει να μας περάσει κάποιο μήνυμα “ο δικός μας άνθρωπος”;

Ο Κ. Κόλλιας πάντως μας έδειξε με την πινακίδα αυτή …ότι ξέρει από μπαλώματα! Μπορεί ωστόσο έξω από το “μπάλωμα” να “κρέμονταν” κάποιες γραμμές …αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες…”