ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Εγκαταλελειμμένο όχημα γεμάτο με κλοπιμαία -Τι συνέβη σε σπίτι στο Δερβένι…

“Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το Σάββατο νωρίς το απόγευμα από το Δερβένι μέχρι τα Καλάβρυτα.

Ειδικότερα, δύο οχήματα στάθμευσαν έξω από κατοικία στο Δερβένι Κορινθίας και εισέβαλαν στην αυλή της κατοικίας για να κλέψουν το όχημα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από γείτονες οι οποίοι και ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, όπου το κέντρο επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, έδωσε σήμα στους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας στο Κιάτο, με τους ίδιους να στήνουν άμεσα επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των δραστών

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα οχήματα και τους δράστες στο Δερβένι, έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο μάρκας Seat, ο οδηγός του οποίου, αντί να σταματήσει, επιτάχυνε. Τότε ξεκίνησε ένα… κυνηγητό δίχως προηγούμενο!

Οι δράστες, που στα οχήματα τους είχαν κλοπιμαία, μιας και όπως αποδεικνύεται είχαν προβεί σε κλοπές κατοικιών κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, για να αποφύγουν τη σύλληψη, εισήλθαν στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας οδού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας στο Κιάτο, ακολούθησαν τα οχήματα, δίνοντας παράλληλα σήμα σε συναδέλφους τους, του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το ενα Ι.Χ των δραστών έστριψε στην Πούντας – Καλαβρύτων και κατάφερε να φτάσει λίγο πριν το τούνελ κοντά στο Μέγα Σπήλαιο, όπου και επέλεξε να στρίψει σε χωματόδρομο που οδηγεί στο φαράγγι του Βουραϊκού. Πίσω τους ακολουθούσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Εκεί, οι δυο επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημά τους και εξαφανίστηκαν μεσα στο φαράγγι σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο.

Το εγκαταλελειμμένο όχημα γεμάτο με κλοπιμαία κατασχέθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε στο Κιάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων σε περιοχές της Αχαΐας και της Κορινθίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, έπειτα από μπλόκα των αστυνομικών, έχει συλληφθεί ο ένας δράστης”, αναφέρεται στο peloponnisosnews.gr.