ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του μαθητή …έρχεται η ΕΔΕ!

Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα γίνει ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου.

Το θέμα είναι να βγει κάποιο αποτέλεσμα από αυτή την ΕΔΕ και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που χρειάζεται!

Για υπενθύμιση ο 16χρονος μαθητής της Β λυκείου που φοιτά στο 2ο ΕΠΑΛ φέρει σοβαρά κατάγματα στην κάτω γνάθο και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ από τις 16/1/2023 όταν σημειώθηκε και το περιστατικό.

Συγκεκριμένα ένα ενήλικο άτομο εξωσχολικό, ηλικίας 22 ετών, έπιασε την κουβέντα με τον ανυποψίαστο 16χρονο μαθητή, του απέσπασε την προσοχή και εν συνεχεία ένας ανήλικος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ επιτέθηκε πισώπλατα μπουνιές και κλωτσιές στον μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ .

Το περιστατικό συνέβη εν ώρα διαλείμματος και ενώ ο μαθητής κατευθυνόταν από το 2ο ΕΠΑΛ στο 1ο γιατί είχε μάθημα στα εργαστήρια.

Μετά την επίθεση, ο 16χρονος κείτονταν αιμόφυρτος στο προαύλιο. Οι γονείς καταγγέλουν την παντελή αδιαφορία των διαδασκόντων καθηγητών, οι οποίοι δεν  επέδειξαν την δέουσα προσοχή, δεν περιέθαλψαν το παιδί, δεν του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δεν ενημέρωσαν τους γονείς, δεν το μετέφεραν σε νοσοκομείο αλλά ούτε και τιμώρησαν τον άλλο μαθητή για τον ξυλοδαρμό, ούτε ειδοποίησαν την αστυνομία για την παρουσία ενός εξωσχολικού στο σχολείο τους.

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οργισμένη η μητέρα καταγγέλλει τους καθηγητές! -Που συνέβη το περιστατικό και τι δεν έκανε το σχολείο ΑΜΕΣΑ! -Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας του μαθητή…

Κ.Ν