ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Εύγε” πρόεδρε! -…Τι ακριβώς κάνετε;

Σε ανακοίνωσή του ο ΤΕΩΣ πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας Π. Πιτσάκης ανέφερε:

«Αυτή είναι η γνωστή συνταγή που χαρακτηρίζει τους ανεπαρκείς που δεν έχουν επιχειρήματα …λέει ο λαός μας. Στην παρακάτω φωτογραφία θαυμάστε το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Μανώλη Γαϊτάνο σε ένα ακραίο και μεθοδευόμενο τραμπούκικο παραλήρημα, προκειμένου να παρεμποδιστεί ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης , υπερασπιζόμενος την ανεμπόδιστη πρόσβαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στα πρακτικά των συνεδριάσεων όλων των συλλογικών οργάνων.

Το περίεργο είναι ότι ενώ γινόταν ο κακός χαμός…ο προεδρεύων της συνεδρίασης Παναγιώτης Λουζιώτης σφύριζε αδιάφορα…λες και ήθελε να εξελιχθεί η αίθουσα συνεδριάσεων σε ρινγκ!

Παναγιώτης Πιτσάκης».

Ο Λουζιώτης …τι έκανε;

Τέτοια γεγονότα σαν τα παραπάνω είναι καταδικαστέα από όλους.

Ότι και αν ειπωθεί σε μία αίθουσα αλίμονο αν σηκώνετε ο καθένας απειλητικά προς τον άλλον!

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Π. Λουζιώτης τη στιγμή εκείνη βρισκόταν μέσα στην αίθουσα;

Και αν ναι τι έκανε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ για να τον συνετίσει;

Θα περιμέναμε άλλη αντίδραση από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Κορινθίας!

Ο Λουζιώτης μάλλον έδειξε σε αυτή την περίπτωση ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων! …Εκτίθεστε κε Λουζιώτη!

Κάποτε γράφαμε για τα λάθη και τις αστοχίες του Πιτσάκη! Βαδίζετε μήπως και εσείς στα χνάρια του; Θέλετε να γίνει η αίθουσα αρένα; Τι ακριβώς επιδιώκετε Π. Λουζιώτη;

Η περίοδος χάριτος τελείωσε! Λίγος χρόνος έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί η θητεία σας! Ως τότε σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, όσο μπορείτε τουλάχιστον, ως πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας!

Κ.Ν