ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η απάντηση του βουλευτή Γ. Ψυχογιού σε δημοσίευμά μας και η απάντηση της korinthiannews.gr…

Απάντηση έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία Γ. Ψυχογιός με αφορμή την ανάρτησή μας στις 03 Απριλίου 2020 με τίτλο: “Αυτό το θέμα απασχόλησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιό! -…Με τα άλλα τι γίνεται;”

Μεταξύ άλλων αναφέραμε για την αναφορά που έκανε ο Ψυχογιός στο υπουργείο μετά και το ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου! 

Και στη συνέχεια αναφέραμε μεταξύ άλλων: “Με τα άλλα ΣΟΒΑΡΑ θέματα στην Κορινθία τι έχει κάνει και ποια δελτία τύπου έχει στείλει; Για παράδειγμα τα προβλήματα στο νοσοκομείο Κορίνθου, τους μετανάστες που γέμισαν την Κόρινθο, το αιολικό πάρκο στη Ζήρεια…κτλ).”

Η απάντηση του Ψυχογιού και η απάντηση της korinthiannews.gr:

Ο Ψυχογιός απάντησε στην korinthiannews.gr θέλοντας να δείξει το ενδιαφέρον του για το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο στέλνοντας το παρακάτω έγγραφο:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι kn-943x1024.jpg

Απάντηση της korinthiannews.gr:

Κε Ψυχογιέ στο παραπάνω έγγραφο εστιάζετε και ρωτάτε τον υπουργό κυρίως για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών σε αυτό το χώρο, την ύπαρξη γιατρών…κτλ! Καλά όλα αυτά αλλά το ζητούμενο για εμάς και για την τοπική κοινωνία είναι να ΜΗΝ υπάρχουν καθόλου μετανάστες σε αυτό το χώρο στο κέντρο της Κορίνθου, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! Το έχουμε γράψει ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ!

Κάνατε κάποια ερώτηση στο υπουργείο ή ζητήσατε να μην υπάρχουν μετανάστες σε αυτό το χώρο; …Μάλλον όχι!

Συμφωνούμε για τη διαβίωση των μεταναστών αλλά να είναι σε άλλο χώρο και όχι στο κέντρο της πρωτεύουσας του νομού! Δυστυχώς τόσο εσείς όσο και οι άλλοι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές (υποτίθεται της κυβέρνησης) κάνετε πως δεν βλέπετε αυτό το πρόβλημα! Υποτίθεται και εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία πριν λίγα χρόνια, πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, δεσμευόσασταν ότι θα κλείσει το κέντρο μεταναστών και ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό. Όταν όμως έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ εσείς μαζί με τους άλλους δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τσόγκα και Θελερίτη, δεν τηρήσατε αυτά που λέγατε στο προεκλογικό φυλλάδιο! Κάνουμε λάθος ή να δείξουμε ξανά το τότε προεκλογικό σας φυλλάδιο; Επειδή κάποια πράγματα, τουλάχιστον εμείς, δεν τα ξεχνάμε.

Επίσης ο Γ. Ψυχογιός για να δείξει το ενδιαφέρον του για τις ανεμογεννήτριες στην ορεινή Κορινθία μας έστειλε ως απάντηση την παρακάτω ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι kn-943x1024.jpg

Απάντηση της korinthiannews.gr:

Εδώ δεν θα σχολιάσουμε πολλά πράγματα. Πρόκειται για μία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και μόνο!!! Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει η νομαρχιακή της ΝΔ ή κάποιου άλλου κόμματος στην Κορινθία. …Αυτό δεν μας λέει τίποτα!

Δεν είδαμε κάποιο δελτίο τύπου ή ερώτηση του Ψυχογιού, ή άλλου Κορίνθιου βουλευτή στο αρμόδιο υπουργείο ή την κυβέρνηση γενικότερα!

Από έναν βουλευτή δεν θα περιμέναμε να απαντήσει με μία επιστολή σαν την παρακάτω που έκανε για το ίδιο θέμα άλλος βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας:

…Αυτά τα λίγα κε Ψυχογιέ. Όπως θεωρούμε ότι υπάρχουν και άλλα θέματα σοβαρά που απασχολούν το νοσοκομείο Κορίνθου (παιδιατρική για παράδειγμα) και δεν σας είδαμε να κάνετε κάποια ερώτηση για το θέμα αυτό, τη στιγμή που και αυτό το έκανε πάλι άλλος βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας! (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: “Ο βουλευτής που …έβαλε τα γυαλιά στους Κορίνθιους βουλευτές για το πρόβλημα στην παιδιατρική στο νοσοκομείο Κορίνθου!”

Επειδή είμαστε αποδέκτες όλων των δελτίων τύπων που μας στέλνουν οι Κορίνθιοι βουλευτές γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας στέλνει ο καθένας. Δεν κάνουμε τυχαία αναφορές όπως θα έχετε παρατηρήσει κε Ψυχογιέ!

Και κλείνοντας, πριν πάμε στην απάντηση που μας στείλατε, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τουλάχιστον εσείς δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποια θέματα του νομού από ότι οι άλλοι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία που μοιάζουν …διακοσμητικοί! Αυτό σας το αναγνωρίζουμε! Μας ικανοποιεί που αντιλαμβάνεστε την καλοπροαίρετη κριτική μας όσο αιχμηρή και αν είναι κάποιες φορές. Το κάνουμε για το καλό των Κορινθίων και του νομού! Τι δηλαδή περιμένουν οι πολίτες από τους βουλευτές!

Παρακάτω δείτε αυτούσια την απάντηση του Γ. Ψυχογιού στην korinthiannews.gr:

“Καλησπέρα σας,

Στο από 3/4/2020 δημοσίευμα σας, αναφερθήκατε στις κοινοβουλευτικές δραστηριότητες του κ. Ψυχογιού και αναρωτηθήκατε αν έχει ασχοληθεί  με την ανοιχτή δομή αιτούντων άσυλο στο στρατόπεδο της Κορίνθου, το Αιολικό Πάρκο της Ζήρειας, κτλ.

Προς ενημέρωση σας, σας γνωρίζουμε ότι:

α) η πρώτη Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο, αφορούσε στο στρατόπεδο Κορίνθου.

β)  για το θέμα του Αιολικού Πάρκου επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου και ακολουθεί link  που ενημερώνει για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών στη Ζήρεια που ο βουλευτής στηρίζει και είχε αναρτήσει και στα κοινωνικά του δίκτυα και είχατε κι εσείς δημοσιεύσει. Επίσης, έχει πάρει θέση πολλές φορές σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις σε κορινθιακά ΜΜΕ και σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα θέμα που θα μας απασχολήσει και το επόμενο διάστημα.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως είστε ήδη στη λίστα των αποδεκτών μας για όλα τα Δελτία Τύπου που φεύγουν από το γραφείο του βουλευτή για τα ΜΜΕ και θεωρούμε ότι τα λαμβάνετε και είστε ενήμεροι για το κοινοβουλευτικό έργο του κ. Ψυχογιού που αφορά πληθώρα θεμάτων και παρεμβάσεων για την Κορινθία και για όλους τους φορείς και τους κλάδους του Νομού.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και το υλικό που σας στέλνουμε είναι στη διάθεσή σας να το δημοσιεύσετε για να προβάλετε και την απάντηση του βουλευτή στην καλοπροαίρετη σε κάθε περίπτωση κριτική που ασκήσατε με το δημοσίευμά σας.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στις δύσκολες μέρες που περνάμε!

Γραφείο Γ. Ψυχογιού

Βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ”