Ο βουλευτής που …έβαλε τα γυαλιά στους Κορίνθιους βουλευτές για το πρόβλημα στην παιδιατρική στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Στις 28 Φεβρουαρίου 2020 στην korinthiannews.gr υπήρξε ένα αποκαλυπτικό άρθρο σε ότι αφορά το πρόβλημα που παρατηρείται στην παιδιατρική στο νοσοκομείο Κορίνθου. (για υπενθύμιση δείτε το άρθρο με τίτλο: “Νοσοκομείο Κορίνθου: «Κόσμημα» η μαιευτική –Σοβαρό πρόβλημα στην παιδιατρική –Το παράλογο της υπόθεσης…”

Ένα άρθρο που ανέφερε ΑΚΡΙΒΩΣ τι συμβαίνει με την παιδιατρική στο νοσοκομείο Κορίνθου.

…Άραγε πόσο ασχολείστε με τα σοβαρά θέματα του νοσοκομείου Κορίνθου;

Και ενώ θα περιμέναμε οι ΠΡΩΤΟΙ που θα έδειχναν ενδιαφέρον για το θέμα αυτό κάνοντας σχετική ερώτηση στο αρμόδιο υπουργείο να ήταν οι Κορίνθιοι βουλευτές (ειδικά της κυβέρνησης), τελικά αυτό το έκανε ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος!!!

Αυτά να τα δούνε οι γιατροί μέσα στο νοσοκομείο Κορίνθου για το ποιοι ενδιαφέρονται σοβαρά για τα θέματα που τους απασχολούν! Οι πολίτες στην Κορινθία θεωρούμε ότι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους σχετικά με τα θέματα που ασχολούνται οι Κορίνθιοι βουλευτές!

Δυστυχώς για ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί το νοσοκομείο Κορίνθου και τους χιλιάδες Κορίνθιους πολίτες ενδιαφέρθηκε ένας βουλευτής που δεν εκλεγμένος στην Κορινθία!!!

Δυστυχώς!!!

Δείτε την ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου προς τον υπουργό υγείας:

ΠΡΟΣ : Τoν κ. Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ: «Χωρίς παιδιάτρους το νοσοκομείο Κορίνθου»

Κύριε Υπουργέ,

σύμφωνα με τοπικά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το τμήμα της παιδιατρικής στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Το πρώτο πράγμα, μετά τον τοκετό, που ενδιαφέρει τους γονείς του νεογέννητου, είναι η παροχή στοιχειώδους υπηρεσίας όλο το 24ωρο.

Οι παιδίατροι καλύπτουν από εφημερίες όλο το μήνα, όμως η παιδιατρική δεν μπορεί να ανοίξει λόγω έλλειψης νοσηλευτών.

Ως εκ τούτου συνεχίζεται αδιαλείπτως η διακομιδή νεογνών με το παραμικρό πρόβλημα σε νοσοκομεία των Αθηνών, διότι δεν υπάρχει η ανάλογη κάλυψη από την παιδιατρική, με ότι αυτό συνεπάγεται στην οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Πότε προβλέπεται να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Κορίνθου;

Ο Ερωτών Βουλευτής    

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Πηγή korinthiannews.gr 28/02/2020″

Φώτης Νικολακόπουλος