ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η διώρυγα δεν θα ανοίξει άμεσα! -Έσοδα δεν υπάρχουν- Ανησυχία με τη μισθοδοσία των εργαζομένων…

Η διώρυγα της Κορίνθου, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τις συνεχείς κατολισθήσεις χωμάτων μέσα στο κανάλι παραμένει κλειστή εδώ και λίγες μέρες.

Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ Γ. Γκιώνης ανέφερε ότι θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να τεθεί ξανά σε λειτουργία η διώρυγα της Κορίνθου ενώ εξέφρασε και ο ίδιος τον προβληματισμό του για το πώς θα πληρώνονται στο εξής οι εργαζόμενοι καθώς έσοδα δεν υπάρχουν στην εταιρεία χωρίς τη διέλευση πλοίων! 

Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι εργαζόμενοι στη διώρυγα της Κορίνθου εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με την μισθοδοσία των εργαζόμενων, ενώ παράλληλα μιλούν για το νούμερο 2 σημείο στην Ελλάδα που τραβάει την προσοχή των τουριστών (το νούμερο 1 είναι η Ακρόπολη).

ΣΣ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σωστά έκλεισε για τα πλοία η διώρυγα καθώς οι κατολισθήσεις δεν έχουν τέλος και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα! Τι θα γίνει όμως με τους μισθούς των εργαζομένων καθώς πλοία δεν περνούν και δεν υπάρχουν έσοδα!

Να τονίσουμε όμως την αδιαφορία των αρμοδίων όλα αυτά τα χρόνια για να λάβουν τα μέτρα ασφαλείας αλλά και συντήρησης της διώρυγας!

Αυτή η αδιαφορία τόσων χρόνων έφτασε στα σημερινά αποτελέσματα (δεν ξεχνάμε ότι ένα παιδί έχασε τη ζωή του τον περασμένο χρόνο πέφτοντας στο κανάλι επειδή δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας (δείτε τη σχετική ανάρτηση: Το παιδί χάθηκε και από τη διώρυγα της Κορίνθου δεν έβγαλαν μία ανακοίνωση!!! -Σοκ στο πανελλήνιο για την βουτιά θανάτου του 14χρονου!

Κ.Ν