ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η Κόρκα τώρα “καμαρώνει” τον Οικονόμου ως αντιπεριφερειάρχη;

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο περιφέρειαρχης Π. Νίκας “άδειασε” την Αθηνά Κόρκα (με την ιδιότητα τότε της αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας) με την περίπτωση του korinthian palace (πήρε την άδεια –για υπενθύμιση δείτε εδώ τι έγινε).

Ένα χρόνο μετά ο Νίκας δεν κάνει αντιπεριφερειάρχη (ούτε χωρική, ούτε θεματική) την Κόρκα και την …υποβαθμίζει σε εντεταλμένη σύμβουλο!!! Να σημειωθεί ότι Βυτινιώτης και Γκιολής συνεχίζουν κανονικά ως αντιπεριφερειάρχες, όπως γινόταν καθόλη τη διάρκεια της θητείας Νίκα! Απλά η Κόρκα αυτό το χρόνο έμεινε εκτός με απόφαση του Νίκα!

Και το πιο προκλητικό είναι ότι ο Νίκας κάνει θεματικό αντιπεριφερειάρχη τον Γ. Οικονόμου που εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τατούλη!!!

Και η Κόρκα …το κατάπιε και αυτό!!! Κανονικά μήπως θα έπρεπε η Κόρκα να είχε παραιτηθεί από πέρυσι μετά το “άδειασμα” που της έκανε ο Νίκας; Αλλά η ίδια παρέμεινε τότε στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και δεν έβγαλε έστω μία ανακοίνωση για να δικαιολογήσει την απόφασή της! Και ήρθε “το κερασάκι στην τούρτα” φέτος που ο Νίκας την έβγαλε εντελώς από αντιπεριφερειάρχη!

Και η Κόρκα …τώρα τι κάνει; “Καμαρώνει” τον Οικονόμου που τον έκανε αντιπεριφερειάρχη ο Νίκας; Πραγματικά απορούμε!

Βυτινιώτης και Γκιολής συνεχίζουν ως αντιπεριφερειάρχες με απόφαση Νίκα, μόνο η Κόρκα έμεινε εκτός!!!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση πριν περίπου ένα χρόνο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πρωτοφανές! “Άδειασμα” Νίκα στην Κόρκα! “…Ήταν λάθος”

και την ανάρτηση:

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μετά το άδειασμα του Νίκα στην Κόρκα, υπεγράφη συμφωνία της περιφέρειας με το korinthian palace (για άλλο θέμα), παρουσία του περιφερειάρχη!

Τα σχόλια δικά σας…