ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η Μ. Σούκουλη ανακοίνωσε …την διπλή χαρά της!

…Με το που ανακοίνωσε την Σακελλαροπούλου ο πρωθυπουργός για πρόεδρο της Δημοκρατίας …πρόλαβε η βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη να βγάλει ανακοίνωση και να μιλήσει για την σύγχρονη Ελληνίδα, για την διπλή χαρά της …κτλ!

… Είχαμε αρκετές επιφυλάξεις για το αν θα βγάλει ανακοίνωση η Σούκουλη σχετικά με το αν συμφωνεί ή όχι με την πρόταση του πρωθυπουργού για πρόεδρο της Δημοκρατίας!

…Βρε θα τρελαθούμε τελείως; Να βλέπαμε την Μ. Σούκουλη να είναι το ίδιο “λαλίστατη” και με άλλα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν την Κορινθία …καλά θα ήταν! Εδώ γέμισε η Κόρινθος με μετανάστες, δημιουργήθηκε και η ανοιχτή δομή και οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ …κάνουν πως δεν βλέπουν! …Ούτε λέξη! …Εντελώς τυχαία γα αυτό το ΣΟΒΑΡΟ θέμα, της ανοιχτής δομής δίπλα από τα σπίτια στην Κόρινθο, δεν υπάρχουν ανακοινώσεις!!!

Από τους Ταγαρά και Δήμα δεν περιμέναμε τίποτα. …Κατάπιαν πριν λίγα χρόνια τους πρώτους μετανάστες που έφερε η ΝΔ και ο Δένδιας στο στρατόπεδο της Κορίνθου, ενώ ήταν οι ίδιοι βουλευτές! Απλά τώρα δεν μιλάει και η Σούκουλη…

Δείτε τώρα την ανακοίνωση της Μ. Σούκουλη:                                       

 «Η πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για ΠτΔ την κα  Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σηματοδοτεί έμπρακτα την πεποίθηση μας ότι η αξιοσύνη, η ικανότητα και η εντιμότητα δεν είναι θέμα  φύλου.

Παράλληλα όμως σηματοδοτεί και μια ισχυρή αναγνώριση στο πρόσωπο της σύγχρονης Ελληνίδας, καθώς και της συμβολή της σε όλες τις πτυχές της ελληνικής κοινωνίας. Προσωπικά, ως η μοναδική Γυναίκα βουλευτής από όλο το φάσμα του κοινοβουλευτικού τόξου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αισθάνομαι διπλή χαρά που ο Πρωθυπουργός εξέπεμψε, προς κάθε κατεύθυνση, ένα ισχυρό μήνυμα  εμπιστοσύνης στις δυνατότητες μας ακόμα και στο χώρο της ενεργής πολιτικής. Η Αρχή Έγινε

Φ.Ν