ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: “Ήταν μία γιορτή αφιερωμένη στις πράσινες πόλεις και την ηλεκτροκίνηση…”

Από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης αναφέρεται: “Η τριήμερη διοργάνωση Eco-Fest 2020 έλαβε χώρα το τριήμερο 18, 19 και 20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Ήταν μία διοργάνωση – γιορτή αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, την Κυριακή παρακολουθήσαμε το συνέδριο Ηλεκτροκίνησης “Eco-Mobility Conference”, το μεγαλύτερο συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση και τον ιδιωτικό τομέα.

Έχοντας σαν στόχο ο Δήμος μας να προετοιμαστεί για τις ραγδαίες εξελίξεις οι οποίες αναμένονται στον τομέα της αστικής κινητικότητας, αλλά και του ενεργειακού μετασχηματισμού, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με εκπροσώπους πρωτοπόρων δήμων όπως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικαίων κ. Παπαστεργίου και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης.

Η συνεργασία και η μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας θα δώσει την ευκαιρία στον Δήμο μας να ακολουθήσει τις απαιτήσεις μιας νέας και διαρκώς εξελισσόμενης πραγματικότητας”.