ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Κάνει πως δεν ακούει! -…Λίγο έμεινε για να απαντήσει ο Π. Νίκας για τις παρανομίες του Τ. Γκιολή!

…Λίγο έμεινε για να απαντήσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για τις καταδικαστικές αποφάσεις της δικαιοσύνης για παράνομες συνταγογραφήσεις στον Τάσο Γκιολή που είναι και αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας!

Γιατί από την αρχή της θητείας του ο Π. Νίκας …κάνει πως δεν ακούει στο σοβαρό αυτό θέμα! Με τη στάση του ο Π. Νίκας είναι σαν να “επικροτεί” όσους έχουν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενέργειες και δεν έχει πρόβλημα να τους συμπεριλάβει στο συνδυασμό του! …Εύγε κε Νίκα!

…Λήγει η θητεία!

“Η θητεία των χωρικών και των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, η οποία έληγε στο τέλος του περασμένου Αυγούστου και είχε ήδη παραταθεί -με προηγούμενη απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα- μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, παρατάθηκε για δύο ακόμη μήνες, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με νέα απόφαση του περιφερειάρχη.

Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών προσδιορίστηκε για την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, του ερχόμενου χρόνου, η διαδικασία δημαιρεσιών στα όργανα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, η οποία αρχικά προβλεπόταν για την την Κυριακή 7 Νοεμβρίου”, αναφέρθηκε στο messinia24.gr.

Κ.Ν