ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κέρδισε ο Μουρίκης -Το ρίσκο που πήρε- Δεν στηρίχτηκε σε πλάτες άλλων αλλά στον εαυτό του! -Από την αρχή στο πλευρό του Νίκα

Ο Π. Νίκας είναι ο μεγάλος νικητής στις περιφερειακές εκλογές.

Σε ότι αφορά την Κορινθία αυτός που κατάφερε να εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του Π. Νίκα και από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτόν βοηθώντας στο στήσιμο του ψηφοδελτίου, είναι ο Σ. Μουρίκης.

Όταν στην αρχή κάποιοι την έκαναν …δεξιά και αριστερά θεωρώντας ότι δεν “περπατάει” η υποψηφιότητα του Π. Νίκα, ο Σ. Μουρίκης έβαλε πλάτη για να προχωρήσει αυτή η υποψηφιότητα, ειδικά στην Κορινθία καθώς δεν υπήρχε προθυμία ατόμων να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο. Ο Νίκας μάλιστα στην αρχή ανακοίνωνε ονόματα υποψηφίων σε άλλες περιφερειακές ενότητες και την Κορινθία την άφησε σχεδόν στο τέλος.

Αυτά τα είδαν και τα διάβασαν όλοι.

Σε ότι αφορά τον Σ. Μουρίκη πήρε ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Έχοντας αποστασιοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια με τις αυτοδιοικητικές εκλογές (επιτυχημένος αντιδήμαρχος στο δήμο Σικυωνίων) όχι μόνο βοήθησε στο να φτιαχτεί το ψηφοδέλτιο του Π. Νίκα στην Κορινθία αλλά και ο ίδιος συμμετείχε σε αυτό.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι χωρίς να έχει στήριξη από το κόμμα ή κομματικούς παράγοντες κατόρθωσε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του Π. Νίκα και μάλιστα να εκλεγεί!

Αυτό είναι πραγματικά επιτυχία για έναν υποψήφιο. Να έχει το επιθυμητό εκλογικό αποτέλεσμα μόνο με την αναγνωρισιμότητα που έχει ο ίδιος στην Κορινθία και να στηρίζεται μόνο σε φίλους και γνωστούς που τον εμπιστεύονται σαν άνθρωπο! Αυτά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούν να περάσουν στα ψιλά γράμματα!

Οι Κορίνθιοι προφανώς θεωρούν δεδομένο ο Σ. Μουρίκης θα δείξει το ενδιαφέρον που χρειάζεται για το νομό.

Και θεωρείται επίσης δεδομένο ότι ο Π. Νίκας θα τον εμπιστευτεί, όπως θα κάνει με τους βασικούς του συνεργάτες…

Φ.Νικολακόπουλος