ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Και τι δεν κάνουν! -“Αυτοδιαφημίζονται” με τις φωτογραφίες στα καφενεία και με την αναφορά των επερωτήσεων τους!

Βγαίνουν τώρα και οι “ανύπαρκτοι” βουλευτές της Κορινθίας σε ότι αφορά τα σοβαρά ζητήματα του νομού και λένε και γράφουν ότι να’ ναι προκειμένου να υφαρπάξουν τη ψήφο των πολιτών!!!

Άλλοι βγάζουν φωτογραφίες από τα καφενεία που πηγαίνουν (μόνο όταν ο αριθμός των ατόμων είναι κάπως ικανοποιητικός).

Άλλοι προσπαθούν …και καλά να πουν ότι κάτι έκαναν κατόπιν ενεργειών τους!!!

Και άλλοι στέλνοντας δελτία τύπου γράφοντας για τις επερωτήσεις που έκαναν στη βουλή!!!

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι ένα σωρό επερωτήσεις έκανε στη βουλή για θέματα της Κορινθίας και το κόμμα του Βελόπουλου που δεν έχει βουλευτή στο νομό!

Το να κάνει κάποιος μία επερώτηση για ένα θέμα που διαβάζει στα ΜΜΕ ή που ενημερώνεται δεν λέει τίποτα απολύτως! Το θέμα είναι πόσο πιέζει, πόσο καταγγέλλει αυτά που δεν γίνονται και τι καταφέρνει από μόνος του! …Για να τελειώνουμε κάποια στιγμή με αυτή την ιστορία των επερωτήσεων!

ΣΣ. Δεν είναι τυχαίο που η Κορινθία σε ότι αφορά τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες έχει μείνει πίσω (διάβρωση, φράγμα Ασωπού, ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ στο νοσοκομείο Κορίνθου και τα κέντρα υγείας, άλυτα θέματα που αφορούν αγρότες και εμπόρους, αναπτυξιακά έργα που δεν έγιναν και άλλα πολλά) επι θητείας των παραπάνω βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ!

Το επόμενο διάστημα ίσως ακολουθήσουν ονομαστικές αναφορές για τον καθένα από τους παραπάνω! Σε ότι μας αφορά δεν κάνουμε εκπτώσεις πουθενά. Αυτά που γράφαμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ για τους βο(υ)λευτές μας εξακολουθούμε να τα γράφουμε και τώρα λίγες μέρες πριν τις εκλογές! Γι΄αυτό και ξεχωρίζουμε!

Και οι 4 παραπάνω δυστυχώς αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων!