ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Αφήνει εποχή η Σούκουλη με τα προεκλογικά σποτ! -…Σβάρνα τα καφενεία παίρνει ο Κόλλιας!

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη …τι ακριβώς κάνει δεν έχουμε καταλάβει!

Βγάζει προεκλογικά σποτ όπου μιλούν οι γυναίκες για εκείνη (την Σούκουλη). Σε κάποια άλλα προεκλογικά σποτ γίνεται αναφορά κυρίως …για τη γυναίκα!

Επίσης η ίδια η Σούκουλη μιλάει κάθε τόσο για τη γυναίκα!

Και με αυτά που κάνει …τι νομίζει η Σούκουλη; Ότι οι γυναίκες στην Κορινθία βλέπουν στη Σούκουλη αυτό που τις αντιπροσωπεύει και θα την ψηφίσουν; Δεν υπάρχουν άλλες γυναίκες σε άλλα ψηφοδέλτια που δείχνουν πολύ πιο δυναμικές από την ίδια για να τις ψηφίσουν;

Για να πει πρώτα η Σούκουλη τι έκανε όλη την τετραετία από τις θέσεις που είχε (ως βουλευτής ΚΑΙ ως σύμβουλος του πρωθυπουργού) και κυρίως τι ΠΕΤΥΧΕ για τις γυναίκες της Κορινθίας ώστε να τους μείνει αξέχαστο και να την ξαναψηφίσουν!

…Μήπως είναι προεκλογικά σποτ ανευ σημασίας , …αλλά για τη Σούκουλη μάλλον έχουν μεγάλη σημασία;

ΣΣ. Η Σούκουλη από ότι φαίνεται θα δώσει ξανα μάχη με τον Κόλλια για την τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ο Κόλλιας για υπενθύμιση είναι αυτός ,με την μπαλωμένη πινακίδα έξω από το γραφείο του! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έγινε η “αποκάλυψη” της πινακίδας του Κ. Κόλλια!- Αυτή είναι η λέξη που έκρυβε “το μπάλωμα”! (φωτο)

Φυσικά ο Κόλλιας πρέπει να γνωρίζει ότι ούτε οι χειραψίες και οι ομιλίες στα καφενεία …δίνουν βουλευτική έδρα ! Ακόμα και από αυτούς που τον χαιρετάνε δεν σημαίνει ότι θα τον ψηφίσουν κιόλας! Αυτό ως μία μικρή σημείωση! Αυτά γίνονταν και στις περασμένες εκλογές και ο Κόλλιας έχασε την τρίτη θέση για λίγες ψήφους (από τη Σούκουλη) αλλά την πήρε ξανά με δικαστική απόφαση!

Κάποια στιγμή θα χρειαστεί ο Κόλλιας να δώσει απαντήσεις στους Κορίνθιους πολίτες για κάποια ζητήματα …αλλά δεν είναι της παρούσης!

Κ.Ν