ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Με το ίδιο σύνθημα! -…Πως παρουσιάζεται ξανά ο Κόλλιας σε αυτές τις εκλογές!!! -Τα δύο ερωτήματα…

Ο Κορίνθιος βουλευτής της ΝΔ Κ. Κόλλιας έχει πάλι …το ίδιο σύνθημα και παρουσιάζεται ξανα ως “ο δικός σας ο άνθρωπος”!!!

Ως …ο “δικός σας ο άνθρωπος” παρουσιάστηκε και στις περασμένες εκλογές και πάλεψε για την τρίτη θέση!!! Μία θέση που κέρδισε αρχικά η Σούκουλη αλλά με δικαστική απόφαση ο Κόλλιας την πήρε ξανά!

Τώρα πάλι ο Κόλλιας παρουσιάζεται ως ο “δικός σας άνθρωπος” (παρακάτω φωτογραφία) και διεκδικεί ξανά τη ψήφο των πολιτών!

Μπορεί όμως να μας απαντήσει ο Κ. Κόλλιας, ως “ο δικός μας άνθρωπος”, στα παρακάτω 2 ερωτήματα;

Τι έχει επιτύχει ως τώρα από ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ του για τους Κορίνθιους πολίτες; Μπορεί να μας απαριθμήσει έστω δύο -τρία πράγματα;Η μήπως δεν υπάρχει ούτε ένα;

-Γιατί οι δήμαρχοι του νομού κάθε φορά ευχαριστούν ΜΟΝΟ τους άλλους δύο Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ για την όποια προσφορά τους (μεγάλη η μικρή); Τον Κόλλια υπάρχει έστω ένας δήμαρχος που να τον έχει ευχαριστήσει ως τώρα; Εμείς πάντως δεν θυμόμαστε κάποιον…

Γιατί αν ο Κόλλιας θεωρεί ότι μόνο με το σύνθημα “ο δικός σας άνθρωπος” και με κάποιες επερωτήσεις (που κάνουν όλοι) θα έχει κάποια τύχη στις ερχόμενες εκλογές …προβλέπουμε μάλλον να δίνει μάχη για την πέμπτη θέση αυτή τη φορά!

…Αυτά για σήμερα! Υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι τις εκλογές…

Η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ Κ. Κόλλια, όπου την Κυριακή κόβει την πίτα:

Κ.Ν