ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ένα ΜΕΓΑΛΟ έργο προχωράει με ΠΟΛΥ γρήγορους ρυθμούς! -Ξεκινάει από τις Αρχαίες Κλεωνές και περνάει το Σπαθοβούνι, Βελινιάτικα, Άνω και Κάτω Άσσο, Περιγιάλι και Λέχαιο -Τι αναφέρει ο δήμαρχος…

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αφορά τη διαδικτύωση του δήμου Κορινθίων. Το έργο αυτό ξεκινάει από τις Αρχαίες Κλεωνές και περνάει το Σπαθοβούνι, Βελινιάτικα, Άνω και Κάτω Άσσο, Περιγιάλι και Λέχαιο.

Ένα έργο που προχωράει πολύ γρήγορα, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι. Οι σωλήνες αυτές είναι πολύ ενισχυμένες για να αντέξουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες με μεγάλες πιέσεις και ζυγίζει περίπου 700 κιλά η κάθε μία!!!

Υπολογίζεται ότι μέχρι το πρώτο 10ημερο του Μαρτίου να έχει πέσει το νερό στον υδατόπυργο του Α. Άσσου.

Οι υπεύθυνοι του έργου τονίζουν ότι οι πληρωμές από τη ΔΕΥΑ προχωρούν κανονικά και αυτό είναι θετικό γιατί το έργο διαφορετικά θα είχε “κολλήσει”

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 000.-36.jpg

Αυτό το έργο εκτός των άλλων θα συμβάλει στο να μην υπάρχουν προβλήματα διακοπής της υδροδότησης…

Β. Νανόπουλος: “Είχαμε δεσμευτεί ότι θα το προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και όπως βλέπετε γίνεται πράξη…”

Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Θα γίνει η σύνδεση από το Σπαθοβούνι μέχρι τον Άσσο σε πρώτο βαθμό και μετά θα συνεχιστεί.

Υπολογίζεται τις επόμενες μέρες το νερό να πέσει στον υδατόπυργο του Α. Άσσου

Το έργο θα επιτρέψει την υδροδότηση με νερό Στυμφαλίας και σε άλλες δημοτικές κοινότητες. Είναι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, είχαμε δεσμευτεί ότι θα το προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και όπως βλέπετε γίνεται πράξη…”

Κ.Ν