ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Μιλάει και ο Τατούλης που πέρασε ως “διακοσμητικός”!!!- Το μοναδικό “αγκάθι” στο ψηφοδέλτιο του Πτωχού!

Η υποψηφιότητα του Δ. Πτωχού για την περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προκαλέσει ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ στο στρατόπεδο του Τατούλη που κάνει το οτιδήποτε για να αφήσει αιχμές για τον νέο υποψήφιο περιφερειάρχη!

Και τα κάνει αυτά ο Τατούλης που έχει διατελέσει τόσα χρόνια περιφερειάρχης και από κάποιους νομούς, όπως και την Κορινθία, πέρασε …διακοσμητικός!

-Και τα κάνει αυτά ο Τατούλης τη στιγμή που διεκδικεί ξανα την περιφέρεια σχεδόν με τους ίδιους υποψήφιους στην Κορινθία που φέρνουν το ΠΑΛΙΟ!

Και ειδικά στην Κορινθία έτσι όπως τα έχει κάνει ο Τατούλης ενώ δεν πρέπει να μιλάει καθόλου πάει …να βγει και από πάνω!!! Όλο …για ανάπτυξη μιλούσε τόσα χρόνια, …για το φράγμα στον Ασωπό και άλλα σημαντικά έργα που επι θητείας του έμειναν στα λόγια!

Ας μιλήσει λοιπόν κάποιος άλλος κε Τατούλη και όχι εσείς γιατί πάρτε το χαμπάρι προκαλείτε όλο και πιο πολύ τους ψηφοφόρους σας! Αυτά που ακούγονταν τόσα χρόνια για συγγενικά σας πρόσωπα …τα κάνατε τώρα γαργάρα; …Είπαμε ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!

Ο Πτωχός ΚΑΙ στην Κορινθία κάθε μέρα που περνάει κερδίζει έδαφος. Αυτό κε Τατούλη δεν κρύβεται!

Ένα μόνο “αγκάθι” έχει μόνο στο ψηφοδέλτιό του, τον Τ. Γκιολή που είναι γνωστός στο πανελλήνιο μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της korinthiannews.gr πριν λίγα χρόνια για τις ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σε βάρος του. Αυτά που τότε γράφαμε εμείς για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, σήμερα ασχολείται το πανελλήνιο!!!

Κανονικά ο Γκιολής που έχει καταδικαστεί για σοβαρά ποινικά αδικήματα δεν θα έπρεπε να ασχολείται καθόλου με την πολιτική! Τα γράφουμε τόσα χρόνια, τα γράφουμε και τώρα για τον Τ. Γκιολή.

Αν εξαιρέσουμε λοιπόν αυτό το “αγκάθι” στο ψηφοδέλτιο του Πτωχού ο Τατούλης δεν δικαιούται να μιλάει για τίποτα άλλο σε ότι αφορά τον Πτωχό! Γιατί ο Τατούλης έδωσε εξετάσεις τόσα χρόνια και ΑΠΕΤΥΧΕ!

Ο Πτωχός ΤΩΡΑ θα δοκιμαστεί και θα αποδείξει τι αξίζει!

Και σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο του Πτωχού στην Κορινθία είναι σαφώς ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ εν αντιθέσει με του Τατούλη και αυτό συζητιέται πλέον σε όλο το νομό!

Και πολύ σύντομα θα δείξουμε τι συμβαίνει και με υποψήφιο του Τατούλη στην Κορινθία που εξακολουθεί να τον έχει στο ψηφοδέλτιό του!!!

Το μόνο στο οποίο συμφωνούμε με τον Τατούλη είναι σε αυτά που αναφέρει σε ότι αφορά τον Γκιολή. Τα υπόλοιπα ο Τατούλης …τα έχει χαμένα από χέρι!

ο γνωστός γιατρός με τις σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του!

Σε ανακοίνωση από το συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» δημοσίευσε ρεπορτάζ του συντάκτη της Κώστα Πουλακίδα, με τίτλο: «ΝΔ / Ένας καταδικασμένος, υποψήφιος με τον Πτωχό», το οποίο στη συνέχεια ανεδείχθη από πολλά ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας, αλλά και της Πελοποννήσου, μεταξύ των οποίων «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ», «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ».

Στο ολοσέλιδο ρεπορτάζ παρουσιάζεται η υπόθεση του νυν Αντιπεριφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Κορινθίας με τον κ. Πτωχό, κ. Τάσου Γκιολή. Όπως αναγράφεται «ο γιατρός Τ. Γκιολής φέρεται να έχει καταδικαστεί το 2015 από το Τριμελές Εφετείο Πειραιά (με την υπ’ αρ. απόφαση 425/11.03.2015) σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση.»

Ειδικότερα αναφέρεται ότι, «με βάση την απόφαση του Εφετείου Πειραιά, το 2010 ο Τ. Γκιολής, γενικός παθολόγος όταν υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, πιάστηκε από ελεγκτές του ΟΓΑ να συνταγογραφεί (ακόμα και αντικαρκινικά) φάρμακα, τα οποία φέρεται ότι έγραφε σε βιβλιάρια ασθενών εν αγνοία τους και μετά εκτελούσε τις συνταγές στο φαρμακείο της συζύγου του στον Πειραιά.»… «Ο Τ. Γκιολής το 2014 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 18 μήνες φυλάκιση (με αναστολή) για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση και το 2015 ακολούθησε η τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου για φυλάκιση 5 μηνών με τριετή αναστολή. Η δε σύζυγος φαρμακοποιός υποχρεώθηκε να επιστρέψει στον ΟΓΑ περίπου 12.135,22 ευρώ.»

Η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ συνειδητά, εδώ και 3 ημέρες, δεν αναφέρθηκε στο σοβαρότατο αυτό ζήτημα, καθώς ανέμενε τον κ. Πτωχό και την παράταξή του να πάρουν θέση για τον υποψήφιό τους. Μάταια, όπως αποδείχθηκε, αναμέναμε είτε να διαψευστεί το ρεπορτάζ, είτε να παραιτηθεί ο κ. Γκιολής από την υποψηφιότητά του επιδεικνύοντας στοιχειώδη πολιτική ευαισθησία.

Τυπικά, η εν λόγω ποινική καταδίκη δεν αποτελεί κώλυμα για τη διεκδίκηση αιρετού αξιώματος. Αποτελεί όμως μείζον ζήτημα ηθικής και κοινωνικής απαξίας η κατάρτιση ψηφοδελτίων για δημόσια αξιώματα με ποινικά καταδικασμένους για αδικήματα κατά του Δημοσίου, πολύ περισσότερο με επίορκους γιατρούς .

Απευθυνόμαστε λοιπόν σήμερα στον ίδιο τον κ. Πτωχό και τον ρωτάμε:

  • Θα πάρετε θέση σε ένα μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα;
  • Αυτό είναι το νέο που επικαλείστε; Ο επίορκος γιατρός  κ. Γκιολής;
  • Με καταδικασμένους θέλετε να πορευτείτε στην «νέα εποχή» της Πελοπόννησου;
  • Θα αποπέμψετε από το ψηφοδέλτιό σας τον τελεσίδικα καταδικασμένο κ. Γκιολή;”