ΚΙΑΤΟ: …Αυτό είναι πολιτικό θράσος!

Αν αυτό δεν είναι  πολιτικό θράσος τότε τι είναι από τον δήμαρχο Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλο που ακόμα και στην προεκλογική του ομιλία μίλησε για την ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (!!!) και για άλλα έργα τα οποία ΤΟΣΑ χρόνια, επι δικής του θητείας, οι δημότες του δήμου Σικυωνίων …τα βλέπουν μόνο στα όνειρά τους …και τα φαντάζονται ΜΟΝΟ!

Και έρχεται ο δήμαρχος με θράσος να αναφέρει στους δημότες έργα τα οποία ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν έκανε!!! …Έπιασε στο στόμα του ακόμα και το παραλιακό μέτωπο που έχει κυριολεκτικά αφεθεί στην τύχη του!!!

Όλοι γνωρίζουν ότι το Κιάτο είναι σε προνομιακή θέση καθώς διαθέτει μία μεγάλη και ωραία παραλία αρκετών χιλιομέτρων και ένα λιμάνι και όμως δεν αξιοποιήθηκε ΚΑΝΕΝΑ για τουριστικούς λόγους! Ένα έργο πνοής για την περιοχή σε όλα τα επίπεδα αλλά… πέρα βρέχει από τη δημοτική αρχή του Σταματόπουλου! …Απλά συνηθίζει να τα θυμάται ο Σταματόπουλος λίγο πριν τις εκλογές και τα ανακοινώνει για να καλύψει την ανυπαρξία του για τα σημαντικά αυτά έργα! Το γράφουμε ξανά: Αν αυτό δεν είναι πολιτικό θράσος …τότε τι είναι;

Τι αναφέρθηκε στην ανακοίνωση

Από το συνδυασμό του δημάρχου Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλου αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων», που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το βράδυ, έγιναν η αφορμή για την πρώτη πανηγυρική συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του δημάρχου Σικυωνίων, Σπύρου Σταματόπουλου.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος μίλησε με συγκίνηση και πάθος για το όραμα που μας ενώνει όλες και όλους στην κοινή προσπάθεια και στην διεκδίκηση ακόμα καλύτερων ημερών για τον τόπο μας.

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, το πρότυπο αρχαιολογικό πάρκο της Αρχαίας Σικυώνας, η αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου, το Μουσείο του Λύσιππου, ο πολυχώρος πολιτισμού στις ΑΣΟ, το πρότυπο θεματικό μυθολογικό πάρκο στην Στυμφαλία, το στάδιο Ολυμπιακών Προδιαγραφών στο Κιάτο, το πρότυπο αθλητικό κέντρο προετοιμασίας ομάδων στον Φενεό…”

ΣΣ. Αφήνουμε τα σχόλια στους ψηφοφόρους του δήμου Σικυωνίων και ειδικά της παραλιακής και πεδινής Κορινθίας! Ο Σταματόπουλος ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ φέρνει την ανάπτυξη …με τα λόγια και συνεχίζει να μιλάει …για το ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ!!!