ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οι δύο χειροτονίες που θα γίνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου ανακοινώνεται: “Μετά πολλής χαράς ανακοινώνεται στο ευσεβές Εκκλησίασμα της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου ότι, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα μνήμης της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν την Θ. Λειτουργία και την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του εγγάμου Διακόνου π. Παναγιώτη Δεδάκη στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου

Ακολούθως, την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, κατά την διάρκεια της οποίας θα τελέσουν την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του εγγάμου Διακόνου π. Ιωάννη Αθανασίου.

Επισημαίνεται ότι και στις δύο Χειροτονίες θα τηρηθούν άπαντα τα ορισθέντα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης της COVID-19».