ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οφείλετε εξηγήσεις Νίκα και Γκιολή στους ΑΝΕΡΓΟΥΣ και ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ!

…Ακόμα να απαντήσει ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής, στο αποκαλυπτικό άρθρο της korinthiannews.gr την περασμένη εβδομάδα για τον διορισμό της αδελφής του στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας!!!

…Ας αφήσει τις φωτογραφίες ο Γκιολής (σαν την παραπάνω) και να απαντήσει επι της ουσίας. Αυτά ενδιαφέρουν τους Κορίνθιους ΑΝΕΡΓΟΥΣ και ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ που με δυσκολία τα καταφέρνουν καθημερινά!

Σε ότι αφορά τώρα τον περιφερειάρχη Π. Νίκα …πέρα βρέχει! …Σιγή ιχθύος, όπως έκανε και με τις καταδικαστικές αποφάσεις του Τ. Γκιολή!

Όταν όμως πλησιάζει η ώρα των εκλογών Π. Νίκα και τεθούν θέματα συγγενών …τότε θα είναι αργά! Μην …πείτε τότε ότι δεν γνωρίζατε!

Εμείς φυσικά Π. Νίκα και Τ. Γκιολή θα συνεχίσουμε να ρωτάμε! Μας αρκεί να μην απαντάτε! Απλά οι Κορίνθιοι …καταλαβαίνουν πολλά με αυτή τη σιωπή σας!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε ολόκληρο το αποκαλυπτικό άρθρο στην korinthiannews.gr με τίτλο: Ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Γκιολής …έφερε με μισθό την αδελφή του στην Π.Ε Κορινθίας!!! -…Η τακτική του Τατούλη επαναλαμβάνεται!