ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Πάλι τα άκουσε η Α. Κόρκα!

…Πάλι τα άκουσε η Α. Κόρκα! Δεν φτάνουν τα “αδειάσματα” που της έκανε σε αυτή τη θητεία ο επερχόμενος περιφερειάρχης Π. Νίκας, η Α. Κόρκα …τα ακούει τώρα και από τους νέους περιφερειακούς συμβούλους! Θα απαντήσει αυτή τη φορά η Α. Κόρκα …ή θα το καταπιεί όπως έκανε και με τα “αδειάσματα” που της έκανε ο Νίκας; …Θα δείξει!

Από τον νεοεκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου Γιάννη Σιάτο ανακοινώνεται:

Βολές Γιάννη Σιάτου κατά Αθηνάς Κόρκα

Έχετε εγκαταλείψει πλήρως την Ορεινή Κορινθία

“Κάθε Φθινόπωρο και κυρίως τα τελευταία χρόνια, πλήθος κόσμου επισκέπτεται την Ορεινή Κορινθία, ένα τόπο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Στην πλειονότητα τους οι επισκέπτες μένουν ενθουσιασμένοι από την ομορφιά των τοπίων, τα αξιοθέατα της περιοχής καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των  επαγγελματιών της περιοχής.

Παρ’ολα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως , εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το πολύ άσχημο οδικό δίκτυο και την παντελή απουσία πινακίδων σήμανσης.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι  πολίτες διαμαρτυρήθηκαν προς την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα για την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου.

Σε συγκεκριμένη έγκλιση των πολιτών ότι υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες  για ανάκληση του προγράμματος των εργασιών διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης  του χωματόδρομου Λίμνη Δόξα- Φενεός (Συβίστα) , απάντησε πως αυτά είναι σενάρια που διακινεί ο Γιάννης Σιάτος επειδή είναι υποψήφιος με άλλο  εκλογικό συνδυασμό. Δεσμεύτηκε δε, ότι ο συγκεκριμένος δρόμος θα υλοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023.

Σήμερα , αρχές Νοεμβρίου του 2023 ο δρόμος Φενεός προς την λίμνη Δόξα,  παραμένει στα ίδια χάλια,  ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη περί υλοποίησης κάποιου έργου. Παραμένει δε , άγνωστο αν το έργο έχει ανακληθεί η όχι. 

Μετά από  τέσσερα χρόνια που θα ξανάρθει στην Ορεινή Κορινθία η κυρία Κόρκα (αν έρθει), θα ακούσουμε πάλι τα ίδια.

Οι αυτοδιοικητικές αρχές με τα πρόσωπα που τις εκπροσωπούν, οφείλουν  ελάχιστη σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στους ξεχασμένους πολίτες της Ορεινής Κορινθίας.

Από υποσχέσεις , ανέξοδες δηλώσεις και χειραψίες ψηφοθηρίας χορτάσαμε! Θέλουμε έργα  και  συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Κατόπιν των ανωτέρω και έχοντας καταθέσει προεκλογικά πλήρες πρόγραμμα με όλους τους μικρούς και μεγάλους οδικούς άξονες που πρέπει να κατασκευαστούν και να συντηρηθούν απευθύνω το εξής ερώτημα:

Ποτέ θα φτιαχτούν οι δρόμοι στην Ορεινή Κορινθία, κα Κόρκα; Ποτέ θα σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών της Ορεινής Κορινθίας; Ποτέ επιτέλους θα τηρήσετε τον λόγο σας ;

Γιάννης Σιατος -νεοεκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου
με τον συνδυασμό“Πρώτα η Πελοπόννησος “ του ιατρού Μανώλη Μάκαρη

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση:

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η Κόρκα τώρα “καμαρώνει” τον Οικονόμου ως αντιπεριφερειάρχη;

και την ανάρτηση:

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πρωτοφανές! “Άδειασμα” Νίκα στην Κόρκα! “…Ήταν λάθος”

Κ.Ν