ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Πήγαινε γυρεύοντας! -“Ένα ακόμη μεγάλο ψέμα του Π.Νίκα …ή δεν τον υπολόγισαν οι συνεργάτες του;”

Εύστοχη η παρακάτω ανακοίνωση από τον περιφερειακό σύμβουλο Κορινθίας Γ. Πετρίτση στην οποία επιβεβαιώνονται αυτά που γράψαμε σε προηγούμενή μας ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Κωλοτούμπα” Νίκα …ή ο Οικονόμου δεν ήξερε τι έλεγε;”

Από τον περιφερειακό σύμβουλο Κορινθίας Γ. Πετρίτση αναφέρεται:

“«Στην Κορινθία οι μάσκες έπεσαν οριστικά και ο εμπαιγμός του κ.Νίκα απέναντι στους πολίτες «έλαμψε»!!!

Το φυσικό αέριο όπως είναι γνωστό έρχεται τελικά στην Κόρινθο μέσω ιδιωτικής εταιρείας.

Αξίζει όμως να θυμηθούμε τους λεονταρισμούς του κ.Περιφερειάρχη όταν στις 4 Ιουνίου 2020 δήλωνε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στις θέσεις μας, δεν δεχόμαστε αιτήσεις ιδιωτών με επιλογή συγκεκριμένων πόλεων για την έλευση του φυσικού αερίου»!

Δυόμιση χρόνια μετά αποκαλύφθηκε ένα ακόμη μεγάλο ψέμα του κ.Νίκα.

Στην τελετή εγκαινίων της έλευσης του φυσικού αερίου από την ιδιωτική εταιρεία «HENGAS» στην Κόρινθο, τα στελέχη της παράταξης του κ.Νίκα, Αντιπεριφερειάρχες πρώην και νυν, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την απαραίτητη… αναμνηστική φωτογραφία!

Αλήθεια κ.Γκιολή, κα. Κόρκα, κ. Βυτινιώτη και όψιμε οπαδέ του κ.Νίκα κ. Οικονόμου είχατε πάρει την άδεια του κ.Περιφερειάρχη για να παρευρεθείτε σε αυτήν την εκδήλωση ή μήπως έχετε πάψει να υπολογίζετε τη γνώμη του, επειδή θεωρείται απ’όλους πλέον ως «έκπτωτος» Περιφερειάρχης;

Να είστε βέβαιοι ότι οι Κορίνθιοι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι και πολύ σύντομα θα σας δώσουν τις απαντήσεις που σας αρμόζουν.

Σε ό,τι αφορά τον κ.Νίκα αυτός πλέον αποτελεί ήδη παρελθόν»

Κ.Ν