ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Κωλοτούμπα” Νίκα …ή ο Οικονόμου δεν ήξερε τι έλεγε;

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

…Τα είδαμε πάλι όλα στην τελετή αγιασμού των εργασιών κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της πόλης της Κορίνθου! Για να θυμίσουμε ιδιωτική είναι η εταιρία που έχει αναλάβει την επέκταση του δικτύου παροχής στην Κόρινθο. Μεταξύ των παρευρισκομένων οι αντιπεριφέρειαρχες από την Κορινθία (θεματικοί και χωρικός). Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας από αυτή την εκδήλωση έλειπε!

Όμως αν θυμόμαστε καλά ο Νίκας είχε “κόντρα” με τον ιδιώτη που θα αναλάμβανε το έργο! Παρόλα αυτά οι Κορίνθιοι στενοί συνεργάτες του Νίκα έδωσαν το παρόν σε αυτή την τελετή! Τον ρώτησαν άραγε που βρέθηκαν εκεί …ή τον αγνόησαν;

…Και το ακόμα πιο περίεργο με τον Γ. Οικονόμου (που του εμπιστεύτηκε πρόσφατα ο Νίκας τη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη!), ο οποίος μεταξύ άλλων όταν πήρε το λόγο ανέφερε: “Καλή και δημιουργική χρονιά στην εταιρεία! Εύχομαι στην εταιρεία σας να πρωτοπορεί και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί! Εκπροσωπώντας την περιφέρεια Πελοποννήσου θα ήθελα να πω τον χαιρετισμό του Π. Νίκα, λόγω των υποχρεώσεων του δεν θα μπορέσει να έρθει, πιστεύω κάποια άλλη μέρα να σας συναντήσει…!!!”

…Τι έγινε; …Χάσαμε κάποιο επεισόδιο; …Άλλαξε πλέον γραμμή ο Νίκας και δεν έχει πλέον πρόβλημα με την ιδιωτική εταιρεία; Είχε σκοπό να βρεθεί την ημέρα εκείνη στα εγκαίνια αλλά δεν μπόρεσε λόγω υποχρεώσεων, όπως είπε ο Οικονόμου, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Νίκα αναφέροντας κιόλας ότι “πιστεύω κάποια άλλη μέρα να σας συναντήσει…”;

Τι από τα δύο συνέβη:

α. …Έκανε “κωλοτούμπα” ο Νίκας, “ξέχασε” τι έχει συμβεί και πλέον δεν έχει κάποιο θέμα με τον ιδιώτη;

ή μήπως

β.Ο Οικονόμου …πήρε φόρα και έλεγε πράγματα που δεν θα ήθελε ο Νίκας να αναφερθούν για τον ίδιο;

Ο Νίκας μετά τις δηλώσεις του Οικονόμου μάλλον πρέπει να δώσει εξηγήσεις!

Σε ότι αφορά τον Οικονόμου ακόμα δεν πρόλαβε να γίνει θεματικός αντιπεριφερειάρχης φαίνεται …να πήρε παραπάνω φόρα από όσο πρέπει και έχουμε την αίσθηση ότι θέλει να φανεί περισσότερο!!! …Το πως τα ανέχονται αυτά οι άλλοι Κορίνθιοι συνεργάτες του Νίκα είναι απορίας άξιο!!!

Δείτε το βίντεο του korinthostv από το 18:00 και μετά με τις δηλώσεις του Οικονόμου για τον Νίκα:

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Εύγε στον Νίκα! -…Ποιον Κορίνθιο βρήκε να κάνει θεματικό αντιπεριφερειάρχη! -Πως υποβάθμισε την Κόρκα -Επιλογές που …βγάζουν μάτι!

Κ.Ν