ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πληρώνονται στο επιμελητήριο χωρίς να συνεδριάζουν! -Και ο Πιτσάκης το δέχεται!- Ο ένας λόγω αξιοπρέπειας παραιτήθηκε, …οι υπόλοιποι τι κάνουν; -Επιστολή “κόλαφος”…

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Νέο θέμα “έσκασε” σήμερα για το επιμελητήριο Κορινθίας του οποίου πρόεδρος, έστω από “σπόντα”, είναι ο Π. Πιτσάκης!

Υπάρχουν μέλη επιτροπής της αναπτυξιακής του επιμελητηρίου Κορινθίας που πληρώνονται κάθε μήνα χωρίς η επιτροπή να έχει συνεδριάσει ποτέ!!! Και ο μηνιαίος μισθός …πέφτει κανονικά!

Τα μέλη συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον μισθό τους …χωρίς να τρέχει τίποτα! Και αυτό το επιτρέπει ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας Π. Πιτσάκης! Πρόεδρε του επιμελητηρίου εσείς συμφωνείτε με αυτή την κατάσταση; Δεν θα έπρεπε να το είχατε θέσει θέμα ως πρόεδρος;

Δεν είναι πρόκληση να βλέπουν το φως της δημοσιότητας επιστολές σαν του Καϋλάνη παρακάτω; Πληρώνονται άτομα χωρίς ουσιαστικά να κάνουν τίποτα τη στιγμή που υπάρχουν επιχειρηματίες στην Κορινθία που δεν μπορούν να πληρώσουν σχεδόν ούτε το ρεύμα της επιχείρησής τους! (δεν μιλάμε για τα υπόλοιπα έξοδα)

Βέβαια ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τα μέλη της εν λόγω επιτροπής που συνεχίζουν να απολαμβάνουν αυτά τα χρήματα αντί να παραιτηθούν και να επιστρέψουν αυτά τα χρήματα που έχουν πάρει ως τώρα, όπως πολύ σωστά έπραξε ο Καϋλάνης.

Με την ευκαιρία ρωτάμε: Υπάρχει μέσα στην επιτροπή αυτή άτομο που πληρώνεται κανονικά …και τελευταία ψηφίζει υπέρ του προέδρου Πιτσάκη; Εμείς γνωρίζουμε τι συμβαίνει αλλά αναμένουμε μία απάντηση …πριν γίνουμε πιο αποκαλυπτικοί!

Αυτά για σήμερα…

Δείτε τώρα την επιστολή “κόλαφος” του Καϋλάνη:

ΣΣ. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο επιμελητήριο Κορινθίας!!! Μόλις χθες είχαμε και άλλη μία ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Απίστευτο! Ο Γεώργαρης αποτελεί “δεκανίκι” του Πιτσάκη! …Κατάπιε τις ύβρεις του “από σπόντα” προέδρου; -Αιχμές από τον Σ. Μουρίκη…”

-Και τώρα ρωτάμε: Εσύ απλέ Κορίνθιε επιχειρηματία που με δυσκολία τα βγάζεις πέρα καθημερινά …τι δεν καταλαβαίνεις;