ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Στόλισε” τον Γκιολή!-“Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής παρέμεινε με το έτσι θέλω στην αίθουσα! Δεν έχει κανένα σεβασμό στους θεσμούς”

Δείτε την ανάρτηση του Μιχάλη Παρασκευά για τον Τ. Γκιολή:

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μ. Παρασκευάς: “Στα μελανά σημεία της εβδομάδος ,η εντελώς αντιθεσμική συμπεριφορά του κυρίου Γκιολη ο οποίος ως άλλος Ναπολέων Βοναπάρτης, αγνοώντας άπαντες και παρακάμπτοντας κυρίως τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ( ο οποίος σεβόμενος την επιθυμία του Δημάρχου για να είναι ελάχιστα μέλη στην σύσκεψη με το κομματικό κλιμάκιο αποχώρησε) και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής παρέμεινε με το έτσι θέλω στην αίθουσα.

Όταν μίλησα για την αντιθεσμική συμπεριφορά του εν λόγο κυρίου μετά το πέρας τον εκλογών , υποτίθεται ότι το έκανα λόγο πικρίας όπως έσπευσαν να πουν πολλοί. Λυπάμαι που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα επιβεβαιώνομαι ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει κανένα σεβασμό στους θεσμούς…”

ΣΣ. …Τι αλήθεια να πρωτοπεί κανείς για τον Τ. Γκιολή! Είμασταν (για ακόμα μία φορά) το μοναδικό ΜΜΕ που έγραψε ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά του Γκιολή σε ότι αφορά το δημαρχείο της Κορίνθου κατα την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ!

Την επόμενη φορά ίσως χρειαστεί να βγάλουν “σηκωτό” από μία αίθουσα τον Γκιολή μήπως …και συνέλθει!

Για ποιο ίχνος ντροπής; …Για ποιο σεβασμό στους θεσμούς; Πλέον όλοι τον παίρνουν χαμπάρι και φυσικά όλοι γνωρίζουν το παρελθόν του με τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας πάντως δείχνει να μην έχει πρόβλημα με τον Γκιολή που εξακολουθεί να τον έχει στο συνδυασμό του!!! Προφανώς τέτοιους αυτοδιοικητικούς θέλει που να έχουν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους!

Πέρασε ο Γκιολής από αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και τον θυμόμαστε όλο αναρτήσεις και φωτογραφίες στο facebook! Το ΜΕΓΑΛΟ έργο του Γκιολή στους Κορίνθιους που τον ψήφισαν …ακόμα το ψάχνουμε! Αλήθεια μπορεί να το πει ο ίδιος στους ψηφοφόρους του; …Χλωμό το βλέπουμε!

Το θέμα είναι τι γνώμη σχηματίζουν οι πολίτες κε Νίκα πλέον και για εσάς έχοντας στο πλευρό σας τέτοιους συνεργάτες!

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος ζήτησε από τον Γκιολή να βγει από το γραφείο του! -Ο Γκιολής αρνιόταν!