ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συνεχίζονται οι συλλήψεις ατόμων …με λίγο χασίς από την ΟΠΚΕ! – Οι έμποροι …εξαφανίστηκαν;

Σε νέο αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Συνελήφθησαν, την Κυριακή και πρώτες πρωινές ώρες, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο άτομα, ηλικίας 21 και 20 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας».

ΣΣ. Παρακολουθούμε τα αστυνομικά δελτία τύπου εδώ και σχεδόν ένα μήνα και σε ότι αφορά την ΟΠΚΕ Κορινθίας γίνεται αναφορά ΜΟΝΟ για συλλήψεις ατόμων …με λίγο χασίς!!!

Και αναρωτιόμαστε: Οι έμποροι ναρκωτικών στην Κορινθία …που βρίσκονται; …Εξαφανίστηκαν; Αυτοί που συλλαμβάνονται για κατοχή …λίγου χασίς από που το προμηθεύονται;

Ηρωίνη και κοκαΐνη δεν κυκλοφορεί στην Κορινθία; Οι έμποροι …που βρίσκονται; Εκεί είναι η ουσία και εκεί περιμένουμε αποτελέσματα από την αστυνομία.

Γιατί μέχρι τώρα βλέπουμε στα αστυνομικά δελτία τύπου συνήθως ένα σωρό συλλήψεις προφανώς χρηστών χασίς, αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ συλλήψεις εμπόρων! Και τώρα που μιλάμε για εμπόρους αναρωτιόμαστε πριν πόσο καιρό η ΟΠΚΕ προχώρησε στις συλλήψεις αυτών;

Θεωρούμε ότι πρέπει να επαναφέρουμε ένα άρθρο συνεργάτη μας πριν από ένα χρόνο, όπου συνέβαινε ξανά το ίδιο και ανέφερε:

“Συνεχίζονται από την ΟΠΚΕ Κορινθίας οι συλλήψεις ατόμων …με λίγο χασίς! Εδώ και αρκετές μέρες τα αστυνομικά δελτία που διαβάζω και αφορούν την ΟΠΚΕ, είναι κυρίως για συλλήψεις ατόμων …με λίγο χασίς ή τσιγαριλίκι!

Αναρωτιέμαι αν τα ναρκωτικά ξαφνικά “εξαφανίστηκαν” από την Κορινθία ή απλά οι μεγαλέμποροι έχουν βρει τον τρόπο και διαφεύγουν της σύλληψης.

Από μία ομάδα της αστυνομίας, όπως η ΟΠΚΕ, θα περίμενα πιο μεγάλες και συχνές επιτυχίες

Κ.Ν