ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Έβγαλαν και ανακοίνωση από την περιφέρεια!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται:

“Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Κορινθίας μεταξύ του χωρικού και των δύο θεματικών αντιπεριφερειαρχών Τάσου Γκιολή, Χάρη Βυτινιώτη και Αθηνάς Κόρκα αντίστοιχα, με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου.

Ο Γ. Οικονόμου με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα θα απασχοληθεί με τα θέματα του νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Κορινθίας και του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου”.

Οι αποφάσεις του Π. Νίκα που …βγάζουν μάτι!

ΣΣ. Έβγαλαν και ανακοίνωση από την περιφέρεια για την συνάντηση μεταξύ των αντιπεριφερειαρχών (από την Κορινθία) και του Γ. Οικονόμου που εξελέγη με τον συνδυασμό του Τατούλη αλλά …τα βρόντηξε και από εκεί! Το ίδιο είχε κάνει και με τον συνδυασμό του τέως δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού!!!

Απαραίτητη υπενθύμιση: Έφτασε στο σημείο τότε ο ίδιος ο Πνευματικός (με την ιδιότητα του δημάρχου Κορινθίων), να αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τον τότε συνεργάτη του Γ. Οικονόμου, μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ότι ως εκλεγμένος αιρετός της παράταξής του και πρόεδρος ενός νομικού προσώπου έπαιρνε δουλειές για τον εαυτό του!!!

Τα σχόλια δικά σας…

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: …Συνέβη στην Κορινθία! Ο Γ. Οικονόμου, παρουσία των Κορίνθιων αντιπεριφερειαρχών, αποδέχθηκε και επίσημα τη θέση που του έδωσε ο Νίκας!!!

Η ανάρτηση της περιφέρειας: