ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …”Τριπλή πιρουέτα” για τον Γ. Ψυχογιό; – Δέχτηκε και την υποβάθμισή του!

…Τι τρέχει τελικά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιό;

Αρχικά γράψαμε την Τετάρτη το μεσημέρι: “Ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους τομεάρχες και τους αναπληρωτές τομεάρχες της Κ.Ο. Διαβάζοντας τη λίστα δεν είδαμε πουθενά το όνομα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιού! …Τον άφησε απέξω ο νέος πρόεδρος! …Ωραίο ξεκίνημα!”

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Την ίδια μέρα, δηλαδή την Τετάρτη το ΑΠΟΓΕΥΜΑ σε αθηναίικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στο protothema.gr αναφέρθηκε:

“Πρόκειται για πρόσωπο που προέρχεται από την «Ομπρέλα» και είχε, κατά πληροφορίες, επιλέξει το «λευκό» κατά την ψηφοφορία για το νέο Προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια προσθήκη εμπλουτίστηκε η λίστα των τομεάρχων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς ώρες μετά την αρχική ανακοίνωση τους, προστέθηκε σε αυτήν ο Γιώργος Ψυχογιός.

Ο τελευταίος προέρχεται από την τάση «Ομπρέλα» και είχε, κατά πληροφορίες, επιλέξει το «λευκό» κατά την ψηφοφορία για το νέο Προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θεωρείται ως ειδήμων στα θέματα του μεταναστευτικού, αναλαμβάνοντας τελικά Αναπληρωτής Τομεάρχης, υπό την Νίνα Κασιμάτη”.

Δέχτηκε την υποβάθμισή του!

Ο Γ. Ψυχογιός αν δεν κάνουμε λάθος ήταν υποστηρικτής της Αχτσιόγλου και όχι του Κασελάκη!

Όπως αναφέρεται και στο παραπάνω άρθρο ο Κορίνθιος βουλευτής Γ. Ψυχογιός προέρχεται από την τάση “Ομπρέλα”.

Η “Ομπρέλα” δεν ήταν αρνητική να συμμετέχει στις διαδικασίες στα όργανα; Ο Ψυχογιός τελικά το αγνόησε και θέλησε να συμμετάσχει; Και στη συνέχεια δέχτηκε την υποβάθμισή του; Από τομεάρχης έγινε ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ τομεάρχης  μετανάστευσης και ασύλου με τομεάρχη την Νίνα Κασιμάτη!

Αν έχουν λοιπόν έτσι τα πράγματα δεν μιλάμε για απλή “κωλοτούμπα” του Κορίνθιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιού …αλλά για τριπλή πιρουέτα! Μήπως τελικά “καίγεται” από μόνος του; Ο ίδιος τι λέει για όλα αυτά;

Κ.Ν